21.7 C
Athens

Τη σχέση με τη σύζυγο ερευνά η αστυνομία για την τραγωδία στο Χαλάνδρι

Οι καυγάδες του ζευγαριού, ο βίαιος χαρακτήρας του 27χρονου και η κλεμμένη καραμπίνα

Στη σχέση του 27χρονου παιδοκτόνου, που πυροβόλησε τον 4χρονο γιο του κι έπειτα αυτοκτόνησε, με την εν διαστάσει σύζυγό του έχει επικεντρωθεί η αστυνομία προκειμένου να εντοπίσει τα αίτια πίσω από την οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι.

Το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση τον τελευταίο χρόνο, ωστόσο οι καυγάδες με την 21χρονη και την οικογένειά της συνεχίζονταν. Μάλιστα, οι δυο τους είχαν μια έντονη, τελευταία επικοινωνία λίγες ώρες πριν το μοιραίο περιστατικό.

Η αστυνομία έχει στην κατοχή της το κινητό τηλέφωνα και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του δράστη, όπου θα αναζητηθούν περισσότερα στοιχεία για το παρελθόν. Παράλληλα, ερευνάται ο τρόπος με τον οποίο το όπλο βρέθηκε παράνομα στην κατοχή του παιδοκτόνου, καθώς η συγκεκριμένη καραμπίνα είχε κλαπεί από σπίτι στην Παλλήνη το 2018.

Σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον του δράστη, ο πατέρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα εμφάνιζε βίαιο χαρακτήρα, χωρίς ωστόσο να έχει δεχθεί ιατρική βοήθεια.

Από τα ευρήματα του ιατροδικαστή προκύπτει ότι η δολοφονία και η αυτοχειρία έγιναν αρκετές ώρες πριν η 21χρονη μητέρα του παιδιού ανακαλύψει το φρικτό θέαμα στο διαμέρισμα στο Χαλάνδρι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς