23.2 C
Athens

Αυτοκτόνησε και μπήκε σε περιπέτειες ο Αστέρας

Στη λευκή ισοπαλία με τον Λεβαδειακό (0-0) έμεινε ο Αστέρας στην Τρίπολη και μπήκε σε μπελάδες στις εναπομείνασες αγωνιστικές

Στον… γκρεμό πάει να τραβήξει τον Αστέρα ο Λεβαδειακός. Παρότι η ομάδα της Βοιωτίας έχει ελάχιστες ελπίδες για την παραμονή, κατάφερε να αποσπάσει λευκή ισοπαλία (0-0) στην Τρίπολη και έφερε την ομάδα του Γ. Παράσχου σε μπελάδες στις τελευταίες αγωνιστικές.

Ο Μανιάς ήταν εκείνος που είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, αλλά για κακή του τύχη το σουτ σταμάτησε στο δοκάρι. Παρότι οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι, ο Αστέρας δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ στις τρεις καλές τελικές του.

Το παιχνίδι είχε χαμηλό τέμπο και λόγω της έντονης βροχόπτωσης κι έτσι οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να φτιάξουν σημαντικές ευκαιρίες στο δεύτερο 45λεπτο. Ο Καλτσάς είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο φινάλε (95′) να πάρει τρίποντο μισή… παραμονή, αλλά ο Μπάγιτς κράτησε το μηδέν και έδωσε νέο ενδιαφέρον στη μάχη της παραμονής.

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Φερνάντεζ (73’ Αραβίδης), Μουνάφο, Βαλιέντε, Καλτσάς, Ρόλε (58’ Τσιλιανίδης), Κυριακόπουλος (68’ Τασουλής), Μανιάς.

Λεβαδειακός:
Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Αντιλέχου, Νίκας, Ντιόγκο, Λιάγκας, Μητρόπουλος (83’ Όμο), Χατζηλάμπρος, Γιακουμάκης (70’ Σαβαντόγκο), Καραχάλιος, Μαρκόβσκι (86’ Ζησόπουλος).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς