14.8 C
Athens

Τι οδήγησε τον 27χρονο παιδοκτόνο στην οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι

Με δάκρυα στα μάτια βγήκαν από το διαμέρισμα οι άνδρες της αστυνομίας

Συνεχίζει η αστυνομία τις έρευνες για τη νέα οικογενειακή τραγωδία στην Αττική, με θύματα γιο και πατέρα. Ο 27χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα τον 4χρονο γιο του μέσα στο διαμέρισμά τους στο Χαλάνδρι κι έπειτα αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.

Ο παιδοκτόνος ήταν σε διάσταση με τη μητέρα του παιδιού, ύστερα από έντονους καυγάδες στη σχέση του ζευγαριού. Οι δυο τους δεν βρίσκονταν συχνά, αλλά φαίνεται πως πριν το τραγικό γεγονός είχαν μία τελευταία, έντονη τηλεφωνική επικοινωνία το βράδυ του Σαββάτου.

Η μητέρα τον αναζητούσε επανειλημμένα σήμερα στο τηλέφωνο και όταν οι προσπάθειές της δεν έφεραν αποτέλεσμα, πήγε στο σπίτι του άνδρα στο Χαλάνδρι, όπου έμαθε τα τραγικά νέα.

Σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο του θύτη, ο οποίος είχε χάσει τον πατέρα του από μικρός, ο 27χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Οι γείτονες που ειδοποίησαν την αστυνομία είπαν ότι οι άνδρες της ΕΛΑΣ βγήκαν με δάκρυα στα μάτια από το διαμέρισμα, αντικρίζοντας το σοκαριστικό θέαμα του νεκρού 4χρονου από τα σκάγια της καραμπίνας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς