15.9 C
Athens

Κι όμως υπάρχουν κίνητρα

Τεστ χαρακτήρα και προσωπικότητας για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού απόψε στο Αγρίνιο στο παιχνίδι εναντίον του Παναιτωλικού (19:00, LIVE από το FWS.gr), με τους Ερυθρόλευκους να θέλουν να επεκτείνουν το σερί των νικών τους

Ο Ολυμπιακός θέλει να φτάσει σήμερα στην έβδομη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα και 13η στα τελευταία 14 παιχνίδια του στη διοργάνωση στο παιχνίδι στον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο (19:00 – ΕΡΤ Sports).

Τα κίνητρα περισσεύουν για τους Ερυθρόλευκους, παρόλο που βαθμολογικά δεν διαφοροποιείται κάτι. Ο Μαρτίνς έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές νίκες μέχρι το φινάλε της περιόδου και αγώνες όπως ο αποψινός στην Αιτωλοακαρνανία, αποτελούν τεστ χαρακτήρα και προσωπικότητας.

Κάποιοι παίκτες θέλουν να δείξουν πράγματα στον Πορτογάλο τεχνικό εν όψει της νέας περιόδου, άλλοι επιδιώκουν να βελτιώσουν τα ποσοστά τους σε γκολ και ασίστ. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι μένουν οι τελευταίες εντυπώσεις και πολλές φορές επηρεάζουν τις κρίσεις της διοίκησης και του προπονητή ως προς τις αποφάσεις για την επόμενη σεζόν.

Ο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, καθώς θεωρεί ότι ο Παναιτωλικός είναι επικίνδυνος στην έδρα του και ταυτόχρονα επιθυμεί οι Πειραιώτες να τελειώσουν το πρωτάθλημα με όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς. Έχουν ξεπεράσει την περυσινή επίδοση, όπου είχαν 57 και υπό προϋποθέσεις μπορούν να φτάσουν τους 75 βαθμούς.

Ο Κώστας Φορτούνης έχει πετύχει 3 γκολ και έχει και 1 ασίστ στα δύο παιχνίδια που έχει αγωνιστεί κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ενώ έχει καλή παράδοση εναντίον τον προπονητή των γηπεδούχων, Τραϊανό Δέλλα. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε σκοράρει, τόσο εναντίον της ΑΕΚ όσο και εις βάρος του Ατρόμητου όταν είχαν τον Δέλλα στον πάγκο τους.

Ο Πορτογάλος κόουτς δεν υπολογίζει στους Κούτρη, Νάτχο, Μιράντα και για τους δύο τελευταίους φαίνεται πως έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρησή τους από την πειραϊκή ομάδα.

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα, αναμένεται να επιστρέψουν οι Χασάν και Τσιμίκας, ενώ θέση διεκδικούν επίσης ο Καμαρά και ο Ντίας αντί των Μπουχαλάκη και Μασούρα αντίστοιχα.

Ο Ολυμπιακός πιθανότατα θα παραταχτεί με τερματοφύλακα τον Σα, στην άμυνα τους Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σισέ και Τσιμίκα, κεντρικούς χαφ τους Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκη ή Καμαρά, στις “πτέρυγες” της επίθεσης τους Ποντένσε, Μασούρα ή Ντίας και τον Φορτούνη πίσω από τον Χασάν.

Στην διάθεση του Μαρτίνς είναι ακόμη οι Βούκοβιτς, Παπαδόπουλος, Λοντίγκιν, Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Γκερέρο και Σολδάνο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς