17 C
Athens

Χολέμπας: «Τα γήπεδα στην Αγγλία είναι αρκετά πιο ήσυχα»

Ο Χολέμπας σχολίασε την ατμόσφαιρα των γηπέδων στην Αγγλία και ευχήθηκε να έχει φασαρία το Γουέμπλεϊ στον επόμενο αγώνα της Γουότφορντ

Ο Χοσέ Χολέμπας κλήθηκε να σχολιάσει την ατμόσφαιρα στα αγγλικά γήπεδα, σε σχέση με εκείνη στα ελληνικά και είπε πως τα είναι πιο ήσυχα απ’ ότι στην Ελλάδα.

Ο Χοσέ Χολέμπας τόνισε σε δηλώσεις του:

«Κάθε Κύπελλο, σε κάθε χώρα σημαίνει πολλά. Γνωρίζουμε τι θέλουμε και τι πρέπει να κάνουμε γι’ αυτό. Αν κερδίσεις το Κύπελλο μπορείς να παίξεις στην Ευρώπη. Αυτό σημαίνει πολλά για πολλές ομάδες που έχουν φτάσει ως εδώ».

Σε ερώτηση για το πώς θα ήταν η ατμόσφαιρα ενός τέτοιου αγώνα στην Ελλάδα, ο 34χρονος άσος είπε: «Θα ήταν… καυτή. στην Ελλάδα ζουν το ποδόσφαιρο με διαφορετικό τρόπο απ’ ό,τι στην Αγγλία. Για να είμαι ειλικρινής, τα γήπεδα εδώ, μερικές φορές είναι αρκετά ήσυχα. Στην Ελλάδα είναι διαφορετικά. Σε κάποια γήπεδα δεν ακούς ούτε τη δική σου φωνή, ειδικά των μεγάλων ομάδων, όπως του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού».

Ενώ έκλεισε λέγοντας ότι: «Στην Αγγλία η ατμόσφαιρα είναι διαφορετική. Εδώ είναι σαν να πηγαίνουν στο γήπεδο ο πατέρας με τον γιο του. Βλέπω τα γήπεδά σας. Είναι πολύ ήσυχα. Δεν έχετε πραγματικούς οπαδούς εδώ. Στη Γερμανία υπάρχει το “κίτρινο τείχος” της Ντόρτμουντ. Δε το έχετε εδώ. Δεν ξέρω πώς είναι στο Γουέμπλεϊ. Είναι ένα μεγάλο γήπεδο. Ας δούμε πόσοι θα έρθουν για το παιχνίδι. Ελπίζω να υπάρχει… φασαρία».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς