23.3 C
Athens

Ταυτοποιήθηκε 48χρονος για την αιματηρή επίθεση στη Φθιώτιδα

Οι Αρχές ταυτοποίησαν έναν εκ των δραστών που συμμετείχε στην αιματηρή επίθεση σε οπαδούς της ΑΕΚ – Πρόκειται για 48χρονο που έχει απασχολήσει στο παρελθόν την ΕΛ.ΑΣ για περιστατικά αθλητικής βίας

Συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για την εύρεση των δραστών της αιματηρής επίθεσης στα διόδια της Τραγάνας τα ξημερώματα της Παρασκευής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι αρχές εξετάζοντας το υλικό από τις κάμερες στην Εθνική οδό εντόπισαν το ένα όχημα -τύπου βαν- και παράλληλα ταυτοποίησαν έναν 48χρονο ο οποίος έχει φάκελο στην ΕΛ.ΑΣ για παρόμοια περιστατικά αθλητικής βίας στο παρελθόν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο εν λόγω άνδρας είχε νοικιάσει το αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen, από εταιρεία της Αθήνας και το επέστρεψε στις 06.00 το πρωί πέντε περίπου ώρες μετά το αιματηρό περιστατικό στα διόδια της Τραγάνας όπου 3 φίλοι της ΑΕΚ τραυματίστηκαν και οδηγήθηκαν στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Μάλιστα είναι θέμα χρόνου οι αρχές να ταυτοποιήσουν και άλλα άτομα τα οποία επιτέθηκαν στους πέντε ΑΕΚτζήδες οι οποίοι κατευθύνονταν στις Σέρρες για το final four του κυπέλλου βόλλευ Γυναικών. Σημειωτέον το μεσημέρι οι τρεις φίλοι της Ένωσης που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Λαμίας, πήραν εξιτήριο.

Πηγή: lamianow.gr

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς