14.9 C
Athens

«Εξετάζει Μίτσελ η Τσίβας του Πουλίδο»

Η Τσίβας ψάχνει προπονητή ενόψει της νέας χρονιάς και ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού είναι μεταξύ των τριών επικρατέστερων

Ο Μίτσελ μετά την αποχώρηση του από τη Μάλαγα είναι χωρίς ομάδα. Η Τσίβας ψάχνει προπονητή και φαίνεται ότι το όνομα του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού είναι ανάμεσα σ΄αυτά, που εξετάζει η ομάδα του Μεξικό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Μεξικό, ο Μίτσελ εξετάζεται από την ομάδα του πρώην «ερυθρόλευκου», Άλαν Πουλίδο και είναι πολύ πιθανό να του γίνει και επίσημη κρούση, για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

«Ο Αλμπέρτο Κογιότ θα παραμείνει στον πάγκο μέχρι το τέλος του Κλαουζούρα, με στόχο να μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί. Στη συνέχεια θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Τσίβας, με τη διοίκηση της ομάδας να έχει ξεχωρίσει τις περιπτώσεις των Μίτσελ, Φερνάντο Ιέρο και Χοσέ Ράμος Σαντοβάλ. Ο Μίτσελ ως προπονητής εργάστηκε στις Ράγιο Βαγιεκάνο, Σεβίλλη, Χετάφε, Ολυμπιακό και Μάλαγα. Είναι ένας προπονητής που έχει εργαστεί και στο παρελθόν σε ομάδες που πάλευαν για τη σωτηρία τους και κατάφερε να τις κρατήσει στην κατηγορία. Το ίδιο θέλει να κάνει και η Τσίβας. Επίσης, είχε εργαστεί και στην Μαρσέιγ, μία από τις κορυφαίες ομάδες της Γαλλίας», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Μεξικανοί.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς