17.6 C
Athens

Βραβεύεται από τον Παναθηναϊκό ο Κώστας Τσαρτσαρής (vid)

Έχοντας κατακτήσει 21 τίτλους με την πράσινη φανέλα, ο Κώστας Τσαρτσαρής θα βραβευτεί για την προσφορά του στον Παναθηναϊκό

Τον Κώστα Τσαρτσαρή θα τιμήσει απόψε ο Παναθηναϊκός, στο περιθώριο του αγώνα των «πρασίνων» με την Μπούντουτσνοστ για την τελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκας (21.00).

Ο Τσαρτσαρής φόρεσε τη φανέλα με το τριφύλλι 11 χρόνια, πανηγυρίζοντας συνολικά 21 τίτλους.

Σε σχετική του ανακοίνωση, ο Παναθηναϊκός αναφέρει:

«Μετά τον Απόστολο Κόντο, τον Τάκη Κορωναίο, τον Μιχάλη Κυρίτση και τον Λιβέρη Ανδρίτσο, θα βραβευτεί μία ακόμη εμβληματική φυσιογνωμία του Παναθηναϊκού, ο Κώστας Τσαρτσαρής.

Ο Κώστας Τσαρτσαρής γεννήθηκε στην Βέροια στις 17/10/1979 και ήταν ένα από τα σύγχρονα «4αρια» της εποχής του. Αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό το 2002 όντας σε ηλικία 23ων ετών και συνέχισε να φορά την πράσινη φανέλα ως το 2013 όταν και ολοκλήρωσε την πλούσια καριέρα του. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ το 1993 από τη Γ.Ε. Βέροιας, ενώ ακολούθησαν ο Φίλιππος Βέροιας, η ισλανδική Γκρίνταβικ, η Νήαρ Ηστ και το Περιστέρι, πριν φορέσει τα πράσινα.

Στα 11 χρόνια που παρέμεινε στον Παναθηναϊκό, κατάφερε να κερδίσει 21 τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Συγκεκριμένα, αναδείχθηκε τρεις φορές Πρωταθλητής Ευρώπης, δέκα φορές Πρωταθλητής Ελλάδας και οκτώ φορές Κυπελλούχος Ελλάδας σ’ έναν θεσμό που κατάφερε τρεις φορές ν’ αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης των τελικών του!».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς