16.2 C
Athens

«Ξανά στο προσκήνιο ο Κίρικες για τον Ολυμπιακό»

Ο Ολυμπιακός φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του διεθνή Ρουμάνου κεντρικού αμυντικού της Νάπολι, για την ενίσχυση των μετόπισθεν το καλοκαίρι

Ο Ολυμπιακός θέλει να αναπλάσει την άμυνά του το καλοκαίρι, με τον Γιάγκος Βούκοβιτς να αποτελεί παρελθόν και τον Βλαντ Κίρικες να προορίζεται για αντικαταστάτης του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του ψάχνουν τον παίκτη που θα πάρει τη θέση του Βούκοβιτς στο ρόστερ της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» επαναφέρουν στο προσκήνιο στην περίπτωση του Κίρικες, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ρουμάνος διεθνής κεντρικός αμυντικός έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός και έτσι ο σύλλογος δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτησή του.

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν υπολογίζει τον Κίρικες για την επόμενη σεζόν, ειδικά μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στο γόνατο. Έτσι, ο δρόμος του Ολυμπιακού ανοίγει διάπλατα για την απόκτηση του Κίρικες την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς