17.9 C
Athens

Μοράν: «Ήμουν χαρούμενος στην ΑΕΚ, θέλω να παραμείνω στη Μάλαγα»

Ο Έρικ Μοράν μίλησε για τη σεζόν που διανύει στη Μάλαγα, ενώ αναφέρθηκε και στην ΑΕΚ, όπου ήταν εκτός πλάνων από τον Ουζουνίδη

Ο Μοράν δεν υπολογιζόταν από το προπονητικό επιτελείο της ΑΕΚ από πέρυσι και έτσι δόθηκε δανεικός στην Ισπανία. Ο ίδιος με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Caedena SER» αναφέρθηκε στην επιθυμία του να παραμείνει στην Μάλαγα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μοράν:

«’Ηταν λίγο πολύπλοκο. Μου προέκυψε η ευκαιρία να έρθω εδώ. Δεν το σκέφτηκα. Ήθελα να έρθω εδώ και να παίξω στη Μάλαγα. Η ΑΕΚ στην αρχή με άφηνε, μετά όχι, μετά ξανά πάλι το ίδιο, ήταν λίγο δύσκολο, αλλά ευτυχώς τώρα είμαι εδώ. Εντάξει, η ΑΕΚ ήθελε να έχει μια λύση για να μη συμβεί κάτι. Είναι δικαίωμα του συλλόγου, εγώ άλλωστε είχα συμβόλαιο εκεί. Ήταν φυσιολογικό η ΑΕΚ να αποφασίσει. Τελικά ευτυχώς με άφησαν να έρθω εδώ και είμαι χαρούμενος».

Για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ είπε: «Είχα έναν φίλο μου που αγωνιζόταν στην Ελλάδα σε μια ομάδα πιο μικρή από την ΑΕΚ, τον οποίο πήρα τηλέφωνο και τον ρώτησα και μου είπε ότι δεν είναι το ίδιο όπως το ισπανικό πρωτάθλημα, ούτε με τη δεύτερη κατηγορία, γιατί είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Είχα την τύχη να πάω σε μια μεγάλη ομάδα και είχα τη δυνατότητα να παίξω στην Ευρώπη και σαν εμπειρία ήταν καλά και τον καιρό που βρέθηκα εκεί πέρασα καλά».

Για το γεγονός ότι αν και αποτέλεσε επιλογή Χιμένεθ, στη συνέχεια δεν αγωνιζόταν πολύ τόνισε: «Ναι εκεί είναι ξανά ο Μανόλο, αλλά τη μεταγραφή μου την προχώρησε ο σύλλογος, όχι ο Μανόλο. Ήμουν καλά με τον Μανόλο, μετά αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του, ήρθε άλλος προπονητής, ο οποίος δεν με υπολόγιζε πολύ, προτιμούσε άλλους παίκτες, κάτι που σέβομαι, αλλά γενικά ήμουν χαρούμενος εκεί».

Για το τι του έκανε έκπληξη στο ελληνικό ποδόσφαιρο δήλωσε: «Στην Ελλάδα υπάρχουν καπνογόνα, στα μεγάλα παιχνίδια υπάρχει μεγάλη ένταση και τρέλα, αλλά σε μένα μου άρεσε».

Για να κλείσει λέγοντας: «Εδώ είμαι πολύ καλά. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος να βρισκόμουν στη Μάλαγα και την επόμενη σεζόν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς