17.1 C
Athens

Στις ευρωεκλογές ο Ψινάκης: «Θα σέβεστε!»

Ο Ηλίας Ψινάκης ανακοίνωσε τη συμμετοχή τους στις επερχόμενες ευρωεκλογές

Το ρολόι με την ένδειξη «Πολίτες: Όπου να ΄ναι σκάει» μετρούσε αντίστροφα τις τελευταίες ημέρες στο Instagram του Ηλία Ψινάκη και σήμερα… έσκασε.

Μπορεί να είναι υπόλογος στη Δικαιοσύνη για τα γεγονότα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, ωστόσο ο Ηλίας Ψινάκης δεν πτοείται και αποφάσισε να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές.

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του, ο Ψινάκης τονίζει πως απευθύνεται σε περίπου τέσσερα εκατομμύρια των πολιτών που δεν συμμετέχουν σε εκλογές. Αυτούς λοιπόν, καλεί μαζί του να κατέβουν στις ευρωεκλογές και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια του. Αν και δεν διευκρινίζει ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο θα μετέχει στις ευρωεκλογές, αν θα είναι ο ίδιος υποψήφιος και πώς, αποκλείει κατηγορηματικά την συνεργασία με άλλο κόμμα.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Στους Πολίτες πέφτει κόφτης σε ό,τι δεν μπορούμε να αποδεχτούμε. Το μπούλο παίρνουν: οι κλέφτες, οι «επαγγελματίες πολιτικοί», οι μη αποτελεσματικοί, οι βολεψάκιδες, όσοι πουν έστω και ένα ‘ΘΑ’. Αυτοί που γουστάρουν τα ‘ΘΑ’ να πάνε σε κόμμα. Μόνο ένα ‘ΘΑ’ επιτρέπεται. “ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ”… !!!»

 

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς