16.5 C
Athens

Στηρίζει την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού ο Ολυμπιακός (pic)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε το δικό της ξεχωριστό μήνυμα για τη σημερινή ιδιαίτερη μέρα

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στηρίζει την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού και με μία ανάρτηση της στα social media του συλλόγου τιμά τη σημερινή ημέρα.

Η Τρίτη (2/4) είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους που έχουν αυτισμό και έτσι η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ με μία ανάρτηση στα social media έστειλε το δικό της μήνυμα σε όλους.

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός αναφέρει:

«Ο Ολυμπιακός στηρίζει την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού και μοιράζεται μαζί σας μία φωτογραφία του αγαπημένου φίλου της ομάδας μας, Γρηγόρη Σταύρου με τον πατέρα του Αχιλλέα, από τον Καναδά, τους οποίους είχαμε τη μεγάλη χαρά να γνωρίσουμε από κοντά το 2014, στο πλαίσιο της συμμετοχής της ομάδας μας στο ICC».

Επίσης, φιλοξενείται και το μήνυμα του Αχιλλέα Σταύρου προς όλον τον κόσμο:

«Γεια σας από το Owen Sound Ontario του παγωμένου Καναδά! Εκ μέρους της οικογένειάς μας, θα ήθελα να στείλω την αγάπη μας στην ομάδα της καρδιάς μας και τον υπέροχο λαό του ΘΡΥΛΟΥ! Σας ευχαριστούμε όλα αυτά τα χρόνια για την στήριξη στον αγώνα ζωής μας να διαδώσουμε το μήνυμα της αποδοχής όλων των ατόμων με αυτισμό.

Ακόμη παραμένει ανεκπλήρωτο το όνειρο να έρθει ο Γρηγόρης μας στην πατρίδα και να επισκεφθεί για πρώτη φορά το Καραϊσκάκη μας, καθώς το αεροπορικό ταξίδι 10 ωρών για ένα παιδί με αυτισμό έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, όμως που θα πάει κάποια ημέρα θα τα καταφέρει.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΘΡΥΛΟΣ!

Υ.Γ Ευχαριστούμε τον Βασίλη Τοροσίδη για τη φανέλα με την υπογραφή του που έστειλε στον Γρηγοράκη μας και την κρατάει στη φωτογραφία με καμάρι!»

Δείτε την ανάρτηση του Ολυμπιακού:

Ο Ολυμπιακός στηρίζει την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού και μοιράζεται μαζί σας μία φωτογραφία του αγαπημένου φίλου της…

Gepostet von Olympiacos FC am Dienstag, 2. April 2019

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς