18.2 C
Athens

Με Κόκκαλη ο Τσίπρας στα Σκόπια

Η στήριξη μέχρι… τέλους στον ΣΥΡΙΖΑ από την οικογένεια που έχει εκπροσώπηση σε δύο εταιρείες στο ταξίδι του Πρωθυπουργού στη γείτονα. Ο Σωκράτης, ο Πέτρος, ο Ντίνος και ο Θόδωρος Θεοδωρίδης

Η στήριξη της οικογένειας Κόκκαλη στον Αλέξη Τσίπρα περνάει και από τα Σκόπια. Ήταν δεδομένο ότι τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ κόντρα στην ελληνική κοινή γνώμη θα πατούσαν στους φίλους του βιομήχανους. Ως εκ τούτου στο ταξίδι στα Σκόπια, κοντά στον Πρωθυπουργό θα είναι και οι εταιρείες της οικογένειας Κόκκαλη.

Πρώτος πρώτος ο αντιπρόεδρος της Intracom Ντίνος Κόκκαλης, γιος του Σωκράτη και αδελφός του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κόκκαλη. Πέραν αυτού ο πρόεδρος της ΙΝΤΡΑΚΑΤ Δημήτρης Κούτρας. Της εταιρείας δηλαδή του Σωκράτη Κόκκαλη που πήρε πρόσφατα την μεγάλη δουλειά στην υπογειοποίηση που θα γίνει για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η οικογένεια Κόκκαλη ήταν συνυφασμένη με το ΠΑΣΟΚ, αλλά πλέον ολοένα και περισσότερο δείχνει ότι στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα. Ως γνωστόν ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει παντρευτεί την Ελένη, η οποία ήταν σύζυγος του Σάββα Θεοδωρίδη. Ο Θόδωρος (γιος του Σάββα Θεοδωρίδη από τον πρώτο του γάμο) γενικός γραμματέας της UEFA, είναι αυτός που στηρίζει τον Βαγγέλη Γραμμένο στην ΕΠΟ. Τον δικό μας Βαγγέλη όπως λέει και ο Ιβάν Σαββίδης. Τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας που έφυγε από τον τόπο του και τη μαχόμενη δικηγορία που υπηρετούσε για να ξενιτευτεί στην Αθήνα και να καταλάβει την άμισθη θέση του προέδρου της ΕΠΟ.

Το ποιες είναι οι διαιτησίες στους αγώνες του Ολυμπιακού το έχουν δει όλοι. Και δεν αναφερόμαστε στην Ελλάδα, αλλά κυρίως στην Ευρώπη. Εκεί που το κυνηγητό από αυτούς που όρισε η επιτροπή διαιτησίας της UEFA δεν είχε προηγούμενο. Τουλάχιστον αυτοί οι διαιτητές μεταμορφώνονται προς το καλύτερο στις αποφάσεις τους, όταν διευθύνουν αγώνες της εθνικής μας ομάδας. Ως εκ τούτου ήταν απόλυτα θετική η παρουσία του Θόδωρου Θεοδωρίδη στο Λιχτενστάιν όπου η εθνική μας ομάδα άρχισε τις επίσημες υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020. Το τετ-α-τετ με τον Βαγγέλη Γραμμένο έπιασε τόπο και όλα πήγαν καλά και στη Βοσνία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς