21.5 C
Athens

Στην τελική ευθεία η άδεια για το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο έκτος υπερθεματιστής τηλεοπτικής άδειας γενικού περιεχομένου, έχοντας καταθέσει πληρέστατο φάκελο στο ΕΣΡ

Ο εφοπλιστής και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε καταθέσει αίτηση για μία από τις δύο «ορφανές» άδειες από τον Οκτώβριο. Όταν προκηρύχθηκαν από το ΕΣΡ ήταν και ο μοναδικός που εμφανίστηκε και κατέθεσε επισήμως φάκελο.

Πλέον η διαδικασία οδεύει προς την τελική της ευθεία. Όπως αναφέρουν οι «Τυπολογίες» η χορήγηση τηλεοπτικής άδειας στον Βαγγέλη Μαρινάκη θα συμπέσει με τις ευρωεκλογές και τις δημοτικές εκλογές. Τοποθετείται δηλαδή χρονικά περί τα τέλη Μαΐου.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα ο έλεγχος του ΕΣΡ επί της αίτησης συνεχίζεται.

Στο δεύτερο στάδιο θα ελεγχθεί αν υπάρχουν τα δεδομένα για την απόκτηση της άδειας. Αν τελικώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης πάρει τελικά την έκτη άδεια γενικού περιεχομένου θα πρέπει να καταβάλει και την πρώτη δόση των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ από το συνολικό τίμημα των 35 εκατομμυρίων.

Όπως έχει γίνει γνωστό πάντως, το κανάλι του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού θα εκπέμψει πλήρες πρόγραμμα τη σεζόν 2019-2020.

 

Πηγή: dailymedia.gr

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς