32.2 C
Athens

Ολοταχώς για παραμονή ο ΠΑΣ, καταδικασμένος ο Λεβαδειακός

Τη μεγαλύτερη νίκη του στη φετινή χρονιά πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα επικρατώντας με 0-2 του Λεβαδειακού στη Λιβαδειά και παρότι αγωνιζόταν με δέκα παίκτες σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο

Μία απίστευτη νίκη σημείωσε στο Δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς ο ΠΑΣ Γιάννινα, παρότι αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 50′ λόγω της αποβολής του Κάργα.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη επικράτησε με 0-2 του Λεβαδειακού και πήρε απόσταση έξι βαθμών από τους γηπεδούχους που βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης.

Και οι δύο ομάδες καίγονταν για τη νίκη, με την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου να είναι σε δυσμενέστερη θέση. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο, αφού δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει ευκαιρίες και να απειλήσει τον ΠΑΣ. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε σημαντικές στιγμές, ενώ το δεύτερο είχε μια εντελώς διαφορετική εικόνα.

Η αποβολή του Κάργα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 50ο λεπτό μπορεί να άφησε τους φιλοξενούμενους με δέκα, αλλά αυτό δεν τους έκανε να μη φανούν απειλητικοί στις αντεπιθέσεις. Ο Σεργκελασβίλι με κεραυνό εκτός περιοχής στο 61′ σημάδεψε το δοκάρι, ωστόσο ο Λεβαδειακός απείλησε με Νανγκίς, Ζησόπουλο και Γιακουμάκη, χωρίς όμως επιτυχία.

Ένα σοβαρό λάθος του Αντιλέχου έδωσε την ευκαιρία στον Νικολιά να κάνει το 0-1 στο 77′ με υπέροχο σκάψιμο, ενώ ο Μάνος αποτέλειωσε τον Λεβαδειακό στο 90′ με ένα φανταστικό γκολ με ανάποδο ψαλίδι.

Κόκκινες: 50′ Κάργας

Κίτρινες: 35′ Μπουκουβάλας, 42′ Κάργας

Λεβαδειακός (Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Αντιλέχου, Παντελιάδης, Ρεκβιασβίλι, Ζησόπουλος (76′ Σαβαντογκό), Μητρόπουλος (83′ Καραχάλιος), Στανόγεβιτς (35′ Μέλεγκ), Μαρκόβσκι, Νανγκίς, Γιακουμάκης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Μιχαήλ, Κάστρο, Πάντελιτς, Μπουκουβάλας, Κάργας, Μιχαήλ, Αθανασιάδης (87′ Μάνος), Νικολιάς (90′ Γιάκος), Τζημόπουλος, Σεργκελασβίλι, Παμλίδης (80′ Αποστολόπουλος).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς