19.8 C
Athens

Λιάβας: Ο Ολυμπιακός και οι μνηστήρες από Αγγλία

Ποιος είναι ο Γιώργος Λιάβας που εντυπωσίασε τους ξένους φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Νέων - Η ονειρική σεζόν στον Παναιτωλικό και το... ερυθρόλευκο ενδιαφέρον

Το περασμένο καλοκαίρι, ο 18χρονος Γιώργος Λιάβας, πήρε μέρος στην προετοιμασία του Παναιτωλικού. Ο Τραϊανός Δέλλας του έδωσε την ευκαιρία και τον είδε στα φιλικά, όπου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Το αποτέλεσμα ήταν να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν σταμάτησε να τον πιστεύει και ο μικρός τον δικαίωσε: Πρώτη σεζόν στα μεγάλα σαλόνια και συνολικά έχει καταγράψει στο κοντέρ του 18 συμμετοχές, αγωνιζόμενος ως δεξιός ή αριστερός οπισθοφύλακας ή ακόμα και ως αμυντικός χαφ! Πολυθεσίτης με αρκετή ενέργεια στο παιχνίδι του και πολλά… κλεψίματα.

Από το… ραντάρ του Γκούμα, επίσης δεν ξέφυγε. Ο κόουτς της Εθνικής Νέων τον κάλεσε για τις υποχρεώσεις της στο Elite Round και στο παιχνίδι με την Αγγλία έκανε τους ξένους να «παραμιλούν», αφού ήταν ένας εκ των κορυφαίων στον αγώνα και πέτυχε και το ένα από τα δύο γκολ που οδήγησαν την Εθνική σε μια τεράστια νίκη κόντρα στα μικρά «λιοντάρια». Εξάλλου, στη συγκεκριμένη αναμέτρηση υπήρχαν πολλοί άνθρωποι συλλόγων της Premier, οι οποίοι φρόντισαν να σημειώσουν το όνομά του και να ξεκινήσουν το σκανάρισμα.

Εντός συνόρων, οι πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, με τους ερυθρόλευκους να τον εξετάζουν στενά, αλλά να μην έχουν κάνει κάποια κρούση για την απόκτησή του. Η πιάτσα αναφέρει πως οι μετοχές του έχουν εκτοξευτεί σε τέτοιο βαθμό, που στον Παναιτωλικό τρίβουν τα χέρια τους και μάλιστα σκοπεύουν να του ανανεώσουν εκ νέου το συμβόλαιο.

Όσο για τα χρήματα που ζητάνε στο Αγρίνιο; Μην σας παραξενέψει αν ακούσετε επταψήφιο νούμερο…

Εξάλλου, η σεζόν που κάνει είναι ονειρική: Αρκεί να αντιληφθεί κανείς, πως μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει κάνει αίσθηση στην πρώτη του σεζόν στη Superleague και ενώ ο ίδιος δεν έχει τελειώσει ακόμα το σχολείο. Τα περιθώρια βελτίωσης του είναι τεράστια, το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων δεδομένο, οπότε το καλοκαίρι που έρχεται προβλέπεται… καυτό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς