23.2 C
Athens

«Στην Ελλάδα ο Ρόντερικ Μιράντα για Ολυμπιακό»

Ο Μιράντα βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τους Πορτογάλους. Γι' αυτό και δεν πήρε μέρος στην χθεσινή προπόνηση της ομάδας του

Τουλάχιστον ακόμα μια μεταγραφή θέλουν να έχουν ολοκληρώσει στον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της εβδομάδας και o σέντερ μπακ Ρόντερικ Μιράντα έχει πολλές πιθανότητες να είναι ο εκλεκτός. Μάλιστα, σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα «Record», ταξίδεψε χθες στην Ελλάδα για να συζητήσει, να συμφωνήσει και να περάσει ιατρικές εξετάσεις!

Αυτόν έχει υποδείξει ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έχει συνεργαστεί μαζί του στην Ρίο Άβε. Ο Πορτογαλο-Βραζιλιάνος βοήθησε την Γουλβς να κερδίσει την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο δεν επιθυμεί να παραμείνει.

Μάλιστα, είχε εκφράσει την συγκεκριμένη επιθυμία από τον περασμένο χειμώνα, λίγους μήνες έπειτα από την μεταγραφή του στους «λύκους».
Σύμφωνα, μάλιστα, με πορτογαλικές πηγές ο προπονητής του Θρύλου έχει μιλήσει μαζί του και τον έχει πείσει για το πλάνο που ετοιμάζει για την ομάδα.

Ο 27χρονος Μιράντα έχει συμβόλαιο με την Γουλβς μέχρι το 2021. Το κόστος απόκτησής του δεν είναι μικρό, καθώς υπολογίζεται ότι θα χρειαστούν 3 εκατ. ευρώ να εκταμιεύσει ο Ολυμπιακός για να τον κάνει δικό του. Το σίγουρο είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν παίζουν μόνοι τους στην υπόθεση, καθώς αποτελεί και μεταγραφικό στόχο της Μπράγκα.

Ο ύψους 1,93 μ. αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Μπενφίκα, στης οποίας την πρώτη ομάδα ανέβηκε το 2010 και από τότε έχει αγωνιστεί στην ελβετική Σερβέτ, στην ισπανική Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και στην Ρίο Άβε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς