14.8 C
Athens

Συγκινεί η 90χρονη: «Ευχαριστώ, θα ανάψω για όλους σας ένα κεράκι»

Ευγνώμων από τη συμπαράσταση του κόσμου, που προσφέρθηκε να πληρώσει το πρόστιμο των 200 ευρώ, δηλώνει η 90χρονη Σουζάνα Ηλιάδου

Τα μηνύματα του κόσμου, από την Αθήνα μέχρι την Αυστραλία, συγκίνησαν την 90χρονη Σουζάνα Ηλιάδου, καθώς πολύς κόσμος προσφέρθηκε να βοηθήσει την οικογένειά της να πληρώσει το πρόστιμο των 200 ευρώ, που τελικά θα καλύψει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

«Από την Αθήνα, τη Νορβηγία, την Αυστραλία, από παντού, μας κάλεσαν ότι θα αναλάβουν να πληρώσουν τα 200 ευρώ από το πρόστιμο που της έχει επιβληθεί», είπε η κόρη της 90χρονης, η οποία βρήκε… τυχαία το πρόστιμο στην τσάντα της μητέρας της.

«Όταν μάζευα τα πράγματα από την τσάντα της, είδα το έγγραφο με το πρόστιμο. Ξαφνιάστηκε και η μητέρα μου και εγώ, μάλιστα μου είπε ούτε ένα ζευγάρι δεν πούλησα, δεν πήρα ούτε ένα ευρώ και θέλουν να πληρώσω και πρόστιμο 200 ευρώ;».

Η ίδια η 90χρονη δήλωσε ευγνώμων από την αγάπη των ανθρώπων και για να τους ευχαριστήσει θα ανάψει ένα κεράκι στην εκκλησία: «Είμαι συγκινημένη από τη συμπαράσταση του κόσμου, τούς ευχαριστώ πολύ, θα πάω να ανάψω ένα κεράκι για όλους στην εκκλησία».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς