20.3 C
Athens

Στην Cosmote TV μέχρι το 2022 η Premier League

Η Premier League θα παίζει αποκλειστικά στα κανάλια της Cosmote TV μέχρι και το 2022

Στα κανάλια της Cosmote TV μέχρι το 2022 θα προβάλλονται όλοι οι αγώνες της Premier League. Η συνδρομητική τηλεόραση ανακοίνωσε ότι θα διατηρήσει τα αποκλειστικά δικαιώματα του αγγλικού πρωταθλήματος.

Ο Executive Director Cosmote TV, Δημήτρης Μιαλάκης, τόνισε: «Με χαρά ανανεώνουμε τη συνεργασία μας με την Premier League για την αποκλειστική μετάδοση του Αγγλικού πρωταθλήματος στην Ελλάδα, όπου έχει φανατικά κοινά. Η COSMOTE TV είναι η τηλεοπτική στέγη των δημοφιλέστερων σήμερα διοργανώσεων σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, μηχανοκίνητα, κ.ά. Οι φίλαθλοί μας μπορούν να παρακολουθούν τα κανάλια COSMOTE SPORT, σε όποια συσκευή και για όσο διάστημα επιθυμούν, ακόμη και με ημερήσιο πάσο».

«Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι, καθώς μέσα από την επέκταση της συνεργασίας μας για ακόμα μία τριετία, η COSMOTE TV, θα συνεχίσει την εκπληκτική δουλειά, ζωντανεύοντας στη μικρή οθόνη το πρωτάθλημα της Premier League για τους φαν στην Ελλάδα», ανέφερε από την πλευρά του ο Paul Molnar,  Premier League Director of Broadcasting.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς