22.2 C
Athens

Άλκηστις για MasterChef: «Κάποιοι έκαναν τις Παναγίες μπροστά στην κάμερα»

Για τους διπρόσωπους διαγωνιζόμενους στο MasterChef και τον εκρηκτικό χαρακτήρα της μίλησε μετά την αποχώρησή της η Άκληστις

Καλεσμένη «Στη φωλιά των Κου Κου», ήταν το πρωί της Τρίτης, η Άλκηστις Αλεξάκη, η Κρητικιά που αποχώρησε πρόσφατα από το MasterChef.

Η παίκτρια με την έντονη προσωπικότητα, που προκάλεσε πολλά σχόλια με τις δηλώσεις της στα social media, τόνισε για ακόμα μία φορά ότι πολλοί διαγωνιζόμενοι δείχνουν τελείως διαφορετικό χαρακτήρα μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

«Κάποιοι από τους παίκτες ήταν δίμουροι. Ο κόσμος δεν τα βλέπει όλα γιατί το γύρισμα στο σπίτι είναι 15 λεπτά και τα υπόλοιπα γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες. Δεν γίνεται να έχεις μια συγκεκριμένη συμπεριφορά στο σπίτι και όταν εμφανίζεται η κάμερα να δείχνεις Παναγία.
Η Σπυριδούλα είναι ένας άνθρωπος που θέλει να δείχνεται στις κάμερες, νομίζω το βλέπει και ο κόσμος.

Για όσα έχω μετανιώσει τα έχω πει στην κάμερα, για τα υπόλοιπα δεν μετανιώνω. Ο τρόπος έκφρασης μου είναι περίεργος. Έχω ένα κακό: όταν έχω δίκιο θέλω να το διατυμπανίσω παντού, αλλά συνήθως το χάνω με την έκφρασή μου. Είμαι ένας παρορμητικός άνθρωπος, τα νεύρα μου φτάνουν κατευθείαν στα όρια τους. Η κίνησή μου και η μαντινάδα που είπα στον Κοντιζά δεν ήταν κακοπροαίρετα, έτσι κάνουμε στην παρέα μου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς