24.3 C
Athens

Record: «Ο Ολυμπιακός τραβά τη σκανδάλη για Σα»

Δημοσίευμα της έγκυρης πορτογαλικής «Record» αναφέρει πως ο Ολυμπιακός ενεργοποιεί την οψιόν του Ζοσέ Σα και τον κάνει δικό του

Στην τελική ευθεία μπαίνει η απόκτηση του Πορτογάλου γκολκίπερ, Ζοσέ Σα από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τα όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες σε Μέσα στην Ιβηρική.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της έγκυρης «Record» αναφέρει πως οι ερυθρόλευκοι ενεργοποιούν την οψιόν αγοράς του Σα (η οποία αντιστοιχεί στο ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ). Αν αναλογιστεί κανείς την ασφάλεια που αισθάνεται ο Πέδρο Μαρτίνς κάτω από τα δοκάρια βλέποντας τις εμφανίσεις του συμπατριώτη του γκολκίπερ και παράλληλα συνυπολογίσει την ηλικία του καθώς και την εμπειρία του στο ευρωπαϊκό στερέωμα, τότε θα αντιληφθεί κανείς πως η τιμή είναι… μικρή για το μέγεθός του.

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, η υπόθεση μπήκε στην τελική ευθεία απ’ όταν η Πόρτο ανανέωσε τον Κασίγιας, κάτι που έδειξε και τις προθέσεις της όσον αφορά τη θέση στον άσο. Ο Σα βρίσκεται σε ηλικία που χρειάζεται χρόνο συμμετοχής και δεδομένης της ανανέωσης του πρώην τερματοφύλακα της Ρεάλ, αυτό τον χρόνο δύσκολα θα τον βρει στους «δράκους».

Παρά το ενδιαφέρον που έχουν δείξει σε θεωρητικό επίπεδο τις τελευταίες μέρες η Ρόμα και η Άντερλεχτ, φαντάζει δύσκολο να μη συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Ας μην ξεχνάμε πως είναι ευχαριστημένος με τη ζωή στην Ελλάδα, ενώ ένας τερματοφύλακας ψάχνει την απαραίτητη ασφάλεια και δύσκολα αλλάζει ομάδες κάθε χρόνο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς