18.7 C
Athens

«Στους πέντε χειρότερους που πέρασαν ποτέ από την Μπαρτσελόνα ο Τσιγκρίνσκι»

Μία όχι και τόσο ευχάριστη διάκριση για τον Ουκρανό κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, το καλοκαίρι του 2009, εξαργυρώνει την πολύ καλή του σεζόν με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ με μία μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, το πέρασμά του από τους Καταλανούς δεν ήταν καθόλου καλό, χωρίς να δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τα 25 εκατ. ευρώ που δαπανήθηκαν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Η παρουσία τους στους «μπλαουγκράνα»… ανάγκασε το «Fox Sports» να τον συμπεριλάβει σε αφιέρωμά της στους 5 χειρότερους παίκτες που πέρασαν ποτέ από το Καμπ Νου: «Μία από τις μεγαλύτερες πρόσφατες αποτυχίες της Μπαρτσελόνα, ο αμυντικός αποκτήθηκε για 25 εκατ. ευρώ από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Ωστόσο ο Ουκρανός δεν ήταν σταθερός, ενώ έγινε αλλαγή σε έναν αγώνα επειδή δεν είχε συμμορφωθεί με μία εντολή του Πεπ Γκουαρδιόλα. Χρόνια αργότερα, ο παίκτης της ΑΕΚ δήλωσε ότι αισθάνθηκε πίεση από το ποσό που δαπανήθηκε γι’ αυτόν. Μία σεζόν μετά την απόκτησή του, πωλήθηκε πίσω στη Σαχτάρ για 15 εκατ. ευρώ», αναφέρει το Fox Sports.

Την πεντάδα συμπληρώνουν ο Σουάρες Χεφρέν, ο Τούρκος τερματοφύλακας Ρουστού Ρετσμπέρ, ο Ολλανδός αμυντικός Γουίνστον Μπογκάρντε και ο Αργεντινός τερματοφύλακας Ρομπέρτο Μπονάνο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς