18.7 C
Athens

Αρνητικό ρεκόρ για Πανιώνιο κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Πανιώνιος έκανε αρνητικό τριετίας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 20η αγωνιστική της Basket League

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Πανιώνιο και δεν άφησε κανένα περιθώριο στους Νεοσμυρνιώτες. Η ομάδα του Βαγγέλη Φραγκιά δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική και μάλιστα έκανε και ένα αρνητικό ρεκόρ κόντρα στους ερυθρολεύκους.

Αναλυτικά όσα ανέφερει ο ΕΣΑΚΕ:

«Ο Πανιώνιος έχασε οριστικά την επαφή του με το σκορ, στην τρίτη περίοδο στη διάρκεια της οποίας σημείωσε μόλις τέσσερις πόντους, επίδοση που είναι νέο αρνητικό ρεκόρ για τη φετινή Betshop Basket League. Το προηγούμενο ήταν εκείνο των έξι πόντων που είχαν ο Πανιώνιος στην τέταρτη περίοδο του παιχνιδιού του με τον Άρη στη 16η αγωνιστική, το Ρέθυμνο Cretan Kings στην τέταρτη περίοδο του παιχνιδιού του με τον Πανιώνιο στη 19η αγωνιστική και ο ΠΑΟΚ στην τρίτη περίοδο του χθεσινού αγώνα του με τον Άρη.

Γενικότερα μάλιστα, οι τέσσερις πόντοι της τρίτης περιόδου των “κυανέρυθρων”, είναι και αρνητικό ρεκόρ τριετίας στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα αφού…

*Πέρσι είχαν από πέντε σε μία περίοδο ο Άρης, τα Τρίκαλα BC Aries και ο Προμηθέας.

*Την περίοδο 2016-17 είχαν από πέντε πόντους σε μία περίοδο το Λαύριο Aegean Cargo κόντρα στη Δόξα Λευκάδας και η Κύμη απέναντι στον Άρη.

Στην περίοδο 2015-16 είχαν τέσσερις πόντους, όσους σήμερα ο Πανιώνιος, ο Αρκαδικός κόντρα στον Ολυμπιακό κι ακόμη ο Κολοσσός H Hotels και τα Τρίκαλα BC Aries απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο Πανιώνιος δε, είχε μείνει επίσης στους τέσσερις πόντους στην πρώτη περίοδο του αντίστοιχου αγώνα με τον Ολυμπιακό της περιόδου 2014-15 (4-12 ήταν το επιμέρους σκορ για να χάσει τελικά με 56-73)».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς