16.5 C
Athens

Με «κατοστάρα» πέρασε τον Πανιώνιο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός με άνεση πέρασε από το «Σοφία Μπεφόν» κόντρα στον Πανιώνιο (101-65) κάνοντας πρόβα τζενεράλε για τον τελικό με την Ζαλγκίρις Κάουνας

Η ομάδα του Ντέβιντ Μπλατ με εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο καθάρισε εύκολα το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και κοιτάζει πλέον τα δύο κρίσιμα παιχνίδια για την Euroleague, με πρωταρχικό στόχο την Ζαλγκίρις (101-65).

Με την έναρξη του παιχνιδιού οι δύο ομάδες ήταν νωθρές και δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν. Η αναμέτρηση δεν είχε καλό ρυθμό και οι παίκτες υπέπεσαν σε αρκετά λάθη. Παράλληλα, οι δύο άμυνες είχαν αρκετά κενά, με τους Μιλουτίνοφ από τη μια και Μπέρι από την άλλη να κάνουν αρκετή ζημιά.

Με τον Ολυμπιακό να κάνει μια καλή εμφάνιση πίσω από τα 6.75 και τον Μιλουτίνοφ να κυριαρχεί στα δύο στεφάνια, η διαφορά ανέβηκε στη δεύτερη περίοδο, με το ημίχρονο να κλείνει στο 49-37.

Η τρίτη περίοδος έγειρε ολοκληρωτικά την πλάστιγγα υπέρ του Ολυμπιακού, με τον Πανιώνιο να μένει μόλις στους 4 πόντους έναντι 20 του Ολυμπιακού, ενώ με 15/27 τρίποντα οι φιλοξενούμενοι δεν δυσκολεύτηκαν.

Η τελευταία περίοδος ήταν διαδικαστική, με τους Ζευγαρά-Κολοβέρο να κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση στη Basket League με τα χρώματα του Ολυμπιακού.

Τα δεκάλεπτα: 19-20, 37-49, 41-69, 65-101

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς