18 C
Athens

Group F: Με το δεξί Σουηδία και Μάλτα (vid)

Η Σουηδία κέρδισε 2-1 τη Ρουμανία και η Μάλτα 2-1 τα Νησιά Φερόε και ξεκίνησαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στα προκριματικά του Euro2020

Αγχωτικές νίκες πανηγύρισαν στην πρεμιέρα τους στα προκριματικά του Euro2020 η Σουηδία και η Μάλτα. Οι Σκανδιναβοί επικράτησαν δύσκολα 2-1 της Ρουμανίας, ενώ η Μάλτα νίκης με το ίδιο σκορ τα Νησιά Φερόε.

Η Σουηδία ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος κόντρα στη Ρουμανία και κατάφερε να προηγηθεί με 2-0. Την αρχή έκανε ο Κουέισον στο 33′, ενώ στο 40΄ο Κλάεσον διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Κεσέρου στο 53′ και έκαναν ροντέο το ματς. Εκατέρωθεν οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες, αλλά τελικά παρέμεινε το 2-1 μέχρι το τέλος.

Η Μάλτα από την πλευρά της φαινόταν ότι θα έχει εύκολο απόγευμα, αλλά λίγο έλειψε να σκοντάψει στο φινάλε. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0, αλλά ένα γκολ στις καθυστερήσεις έβαλε φωτιά στο ματς. Ο Τόμπσεν μείωσε σε 2-1 στο 90+8, αλλά οι φιλοξενούμενοι στον εναπομείναντα χρόνο δεν μπόρεσαν να κλέψουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς