17.7 C
Athens

Μπάρμπαρα Στρέιζαντ για Μ. Τζάκσον: «Δεν τους σκότωσε κιόλας ό,τι έγινε»

«Και οι δύο παντρεύτηκαν και έκαναν παιδιά, άρα ό,τι έγινε εκεί δεν τους σκότωσε», είπε η 75χρονη τραγουδίστρια, αναφερόμενη στους πρωταγωνιστές του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland»

Στην καλύτερη συνήγορο του Μάικλ Τζάκσον εξελίσσεται η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, η οποία σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Times of London, ρίχνει όλη την ευθύνη για την υπόθεση παιδεραστίας στα παιδιά και τους γονείς τους, καθώς «οι σεξουαλικές ανάγκες του Μάικλ ήταν αυτές που ήταν, εξαιτίας της παιδικής του ηλικίας ή του DNA του».

Εξάλλου, «και οι δύο παντρεύτηκαν και έκαναν παιδιά, άρα ό,τι έγινε εκεί δεν τους σκότωσε», είπε αναφερόμενη στους πρωταγωνιστές του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland».

«Μπορεί να λες πως “κακοποιήθηκαν σεξουαλικά”, αλλά αυτά τα παιδιά, όπως ακούσαμε να λένε, ήταν ενθουσιασμένα που ήταν εκεί. Κατηγορώ τους γονείς, που επέτρεπαν στα παιδιά τους να κοιμούνται μαζί του. Γιατί ο Μάικλ να χρειάζεται αυτά τα παιδιά, να τα ντύνει σαν εκείνον, να τους φοράει ίδια παπούτσια, να τα βάζει να χορεύουν και να φορούν καπέλα;», πρόσθεσε η γνωστή τραγουδίστρια.

Οι δηλώσεις της Στρέιζαν προκάλεσαν σάλο στα social media, όπου αρκετοί θαυμαστές της δηλώνουν ότι την ξέγραψαν και ότι θα κάψουν όλους τους δίσκους της.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς