21.6 C
Athens

Μόνο στα όνειρα της Πειθαρχικής η συνέχιση του ντέρμπι

Δεν πρόκειται να γίνουν τα τελευταία 20 λεπτά του ντέρμπι του ΟΑΚΑ, καθώς η δικαστική επιτροπή θα θεραπεύσει το έκτρωμα της Πειθαρχικής - Γράφει ο Νίκος Συνοδινός

Η απόφαση της ντροπής με την οποία θα συνεχιστεί το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, που είχε διακοπεί οριστικά από τον Γερμανό διαιτητή Φριτς στο 70΄, θα προσβληθεί από τους ερυθρόλευκους στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Σε δεύτερο βαθμό θα κριθεί τελεσίδικα το ντέρμπι των “αιωνίων” και αναμένεται να θεραπευτεί η ετυμηγορία που διακωμωδεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ανθλητική δικαιοσύνη.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταθέτει έφεση κατά της συνέχισης του αγώνα. Στην απίθανη περίπτωση που η έφεση απορριφθεί τότε σύμφωνα με το άρθρο 21 του ΚΑΠ που προβλέπει τους ίδιους ακριβώς όρους για τα 20 εναπομείναντα λεπτά του ντέρμπι των “αιωνίων”, θα γίνει παρουσία φιλάθλων. Προφανώς και αυτών που συνελήφθησαν για τα επεισόδια….

Η ποινή (κεκλεισμένων των θυρών) που επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό σε αυτή την περίπτωση, μεταφέρεται στα ματς με Άρη και ΟΦΗ που ακολουθούν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς