25 C
Athens

Με clutch Κόπονεν η Μπάγερν «ξέρανε» την Μπαρτσελόνα (vid)

Η Μπάγερν Μονάχου κράτησε ζωντανά τα όνειρά της για οχτάδα με ένα τρομερό buzzer beater του Πέτερι Κόπονεν νίκησε στην έδρα της την Μπαρτσελόνα (73-71)

Η Μπάγερν Μονάχου μετά την ήττα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είχε χάσει σχεδόν όλες της τις πιθανότητες για οχτάδα, με το νικητήριο καλάθι του Κόπονεν να αναπτερώνει τις ελπίδες των Γερμανών (73-71).

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νωθρά στο παιχνίδι στο Μόναχο και έκαναν αρκετά λάθη. Η Μπάγερν και η Μπαρτσελόνα είχαν αρκετά άστοχα τρίποντα και δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν με ασφάλεια τη μπάλα.

Οι φιλοξενούμενοι με τους Ερτέλ και Τόμιτς κατάφεραν να βρουν αρκετούς πόντους από την περιφέρεια και να πάρουν ένα μικρό προβάδισμα στο ημίχρονο του αγώνα (32-36).

Στο δεύτερο μέρος, η Μπάγερν προσπάθησε να αντιδράσει και να μειώσει τη διαφορά, αλλά με τον Σίνγκλετον να προστίθεται στους διακριθέντες το επιμέρους 17-20 έδωσε ένα προβάδισμα 7 πόντων στους Ισπανούς (49-56).

Στη κρίσιμη περίοδο, με τον Κόπονεν και τον Μπούκερ να διασπούν την άμυνα της Μπαρτσελόνα και με μεγάλη διαφορά στις ασίστ (24-17), η Μπάγερν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Δείτε το καλάθι του Κόπονεν:

 

Τα δεκάλεπτα: 18-19, 32-36, 49-56, 73-71

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς