16.4 C
Athens

Πρωτοφανής επίθεση στον διαιτητή σε αγώνα παίδων

Βαριά καμπάνα στον τεχνικό διευθυντή της Ξάνθης Θ. Σαββίδη απ’ την Πειθαρχική επιτροπή της Super league

Σε αγώνα του πρωταθλήματος παίδων της Super League ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της Ξάνθης Θόδωρος Σαββίδης εξαπέλυσε πρωτοφανή υβριστική επίθεση στον διαιτητή, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα Κ15 με τον Άρη.

Αποτέλεσμα αυτής της συμπεριφοράς είναι το πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο να επιβάλει βαριές ποινές στον δράστη και την ομάδα του.

Συγκεκριμένα ο Θ. Σαββίδης τιμωρήθηκε με τρία χρόνια απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο και δύο μήνες απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια και χρηματική ποινή 9.400 ευρώ, ενώ η ομάδα τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές χωρίς θεατές και πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Ο Θ. Σαββίδης, μετά τη λήξη του αγώνα το Σάββατο (19/3), είχε επιτεθεί φραστικά με πρωτοφανείς ύβρεις στον διαιτητή της αναμέτρησης ενώ το ίδιο είχε κάνει και ένας φίλαθλος που είχε φτύσει τον ρέφερι. Την Τετάρτη (20/3) ο πρώτος ζήτησε συγγνώμη αλλά δεν ήταν αρκετή για ν’ αποφύγει την βαριά τιμωρία.

Σύμφωνα με το Φύλλο Αγώνα, ο παράγοντας της Ξάνθης είπε στον διαιτητή:

«Εσύ το γαμ@@@@ς το ματς, γ@@@ τη Δράμα σου, παλιοξεφτίλα, σου έδωσα και συγχαρητήρια στο ημίχρονο, μαλ@@@ ε μαλ@@@, δεν ντρέπεσαι μια ζωή η Δράμα σας γαμ@@@@».

Μετά το τέλος του αγώνα, φίλαθλος της Ξάνθης πλησίασε τον διαιτητή, τον έφτυσε στο πρόσωπο και στο ίδιο… κλίμα του είπε:

«Θα σε γαμ@@@ παλιομα@@@@, γ@@@ το σπίτι σου, γ@@@ το Θεό σου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς