19.8 C
Athens

Ο Περέιρα όρισε τον Μανθάνο στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και θα είναι παρατηρητής του…

Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες καθώς η UEFA όρισε τον Πορτογάλο να βαθμολογήσει τον Ισπανό ρέφερι

Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα επέλεξε τον «γείτονά» του Ισπανό Χεσούς Χιλ Μανθάνο για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού, και η UEFA τον όρισε παρατηρητή του στο κυριακάτικο παιχνίδι Ολλανδία-Γερμανία (24/3, 20:45) για τη 2η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής που έχει οδηγήσει στο ναδίρ την ελληνική διαιτησία, κάνει το δικό του παιχνίδι, προκειμένου όταν φύγει σε κάποια στιγμή από την χώρα, να έχει τις κατάλληλες επαφές ώστε να συνεχίσει την… καριέρα του.

Ο πρόεδρος της ελληνικής επιτροπής διαιτησίας θα βαθμολογήσει τον Μανθάνο, ο οποίος είναι ικανός και θα τα πάει…. καλά στο ματς Ολλανδίας – Γερμανίας.

Βέλγος στην εθνική

Βελγική σφυρίχτρα ορίστηκε στην πρεμιέρα της εθνικής μας ομάδας για τα προκριματικά του Euro 2020 κόντρα στο Λιχτενστάιν, το Σάββατο (23/3, 21:45). Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο 38χρονος Αλεξάντρ Μπουκό από την πρώτη κατηγορία της UEFA (μία κάτω από την Elite), που έχει στο ενεργητικό του ως επί το πλείστον παιχνίδια U19 σε διεθνές επίπεδο (είναι διεθνής από το 2012).

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Λορέν Κονότ, Τζίμι Κρεμέρς και τέταρτος ο Ζονατάν Λαρντό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς