20 C
Athens

«Κάζο» για την Χίμκι στην Νταρουσάφακα

Η Νταρουσάφακα έκανε την έκπληξη και με οδηγό την δεύτερη περίοδο νίκησε την Χίμκι εντός ΄έδρας (91-85) σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για τη Euroleague

Η Νταρουσάφακα με τρεις παίκτες με 20+ πόντους κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Χίμκι στην Τουρκία και να πάρει μια νίκη γοήτρου (91-85).

Η ομάδα του Κουρτινάιτις ξεκίνησε καλά το παιχνίδι στην Πόλη και με τον Σβεντ να σκοράρει συνεχώς πήρε ένα προβάδισμα 6 πόντων στα τελειώματα της πρώτης περιόδου (17-23).

Στη συνέχεια, η Νταρουσάφακα έκανε την πιο παραγωγική περίοδο της στη διάρκεια του παιχνιδιού. Με τους Ντάγκλας-Έβανς να κάνουν ότι θέλουν στην αντίπαλη ρακέτα και 31 πόντους ενεργητικό, οι Τούρκοι προηγήθηκαν στο τέλος του ημιχρόνου με 48-46.

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι κύλησε στο ίδιο μοτίβο. Για την Νταρουσάφακα ο Έρικ έκανε και αυτός μεγάλη ζημιά στη ρακέτα των Ρώσων, ενώ ο Μίκι συμπαραστάθηκε στον Σβέντ.

Ο Τζόρνταν Μίκι και ο Αλεξέι Σβεντ είχαν μόνοι τους 53 από τους 85 πόντους της ομάδας τους, αλλά η προσπάθεια δεν ήταν αρκετή και η Χίμκι γνώρισε ακόμα μια ήττα.

Τα δεκάλεπτα: 17-23, 48-46, 63-65, 91-85

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς