17.4 C
Athens

Τραγωδία στον Νέο Κόσμο: «Δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα», λέει ο σύζυγος

Σύμφωνα με τον σύζυγό της, η 40χρονη γυναίκα δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα

Να ρίξει «φως» στα αίτια της τραγωδίας στον Νέο Κόσμο, όπου 40χρονη μητέρα πέταξε από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου το 4,5 ετών κοριτσάκι της και στη συνέχεια έπεσε και η ίδια στο κενό, προσπαθεί η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο σύζυγός της κατέθεσε ότι δεν είχαν προβλήματα στη σχέση τους, ούτε η ίδια αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα που είχαν δώσει ενδείξεις ότι θα οδηγούνταν στην τραγική αυτή πράξη, παίρνοντας μαζί της στον θάνατο και το ανήλικο παιδί της. Μάλιστα, το ζευγάρι είχε επικοινωνήσει με μηνύματα όσο ο σύζυγος έλειπε στη δουλειά, χωρίς να υπάρχει ένδειξη ότι η γυναίκα βρισκόταν σε ταραχώδη κατάσταση.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 16:30, στο διαμέρισμα της οδού Προκοπίου Κατσαντώνη, όταν, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που προσπάθησαν να μεταπείσουν τη γυναίκα, η 40χρονη έβγαλε έξω από τα κάγκελα του μπαλκονιού το μικρό παιδί της, το έριξε στο κενό και ακολούθησε η ίδια, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι δύο.

Σημειώνεται ότι η μητέρα είχε κλειδώσει την πόρτα του διαμερίσματος, βάζοντας μάλιστα τον σύρτη, ώστε να εμποδίσει τον σύζυγό της να εισέλθει στο σπίτι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς