23.1 C
Athens

Τραγωδία στο Νέο Κόσμο: Η μάνα κρατούσε το παιδί στο κενό

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες της τραγωδίας στο Νέο Κόσμο. Η νεαρή μητέρα πέταξε το παιδί της στο κενό και μετά αυτοκτόνησε

Συγκλονίζει η τραγωδία που συνέβη στο Νέο Κόσμο. Κάτοικος της περιοχής, μαζί με τα παιδιά της, έγιναν μάρτυρες της αυτοκτονίας νεαρής μητέρας, που πέταξε από τον 5ο όροφο το παιδί της και στη συνέχεια έπεσε στο κενό.

Περίπου στις 16:30 το απόγευμα της Τρίτης, συνέβη το τραγικό περιστατικό, στην οδό Προκοπίου Κατσαντώνη στο Νέο Κόσμο. Μάρτυρας που περνούσε εκείνη τη στιγμή από το σημείο, άκουσε τις φωνές του μικρού παιδιού και έστρεψε το βλέμμα της προς τα πάνω. Τότε ήταν που είδε τη γυναίκα να κρατά το παιδί στο κενό, έξω από τα κάγκελα.

Η αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε: «Άκουσα φωνές μωρού και κλάματα και γύρισα επάνω και είδα να κρατάει το μωρό έξω από τα κάγκελα. Σάστισα. Λέω, «τι κάνετε;». Δεν μου μίλαγε». Η αυτόπτης μάρτυρας επέμεινε να ρωτά τη γυναίκα. Εκείνη απάντησε: «Εσείς τι θέλετε;».

Η γυναίκα ρώτησε τη νεαρή μητέρα γιατί είχε το παιδί της έξω από τα κάγκελα. Εκείνη όμως της απάντησε ότι δεν έβλεπε καλά. Η νεαρή μητέρα μετά από λίγο πέταξε το παιδί της στο κενό, από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας.

Στη συνέχεια η νεαρή μητέρα έβγαλε το ένα πόδι της από το μπαλκόνι, για να πηδήξει και αυτή στο κενό. Η μάρτυρας της ζητούσε να της πει τι μπορεί να κάνει για να τη βοηθήσει. Οι τελευταίες λέξεις της γυναίκας πριν αυτοκτονήσει ήταν: «Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα εσύ».

Όλα έγιναν λίγα λεπτά αφού είχε επιστρέψει στο σπίτι από τη δουλειά ο άνδρας της νεαρής γυναίκας. Ο άνδρας της γυναίκας χτυπούσε την πόρτα του διαμερίσματος για να του ανοίξει, αλλά εκείνη είχε κλειδώσει από μέσα.

Ο αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει πως η συγκεκριμένη οικογένεια ποτέ δεν είχε απασχολήσει τη γειτονιά. Ήταν άνθρωποι ήρεμοι και χαρούμενοι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς