24.2 C
Athens

Ο αδερφός της ερωμένης του Μπέζος «κάρφωσε» το παράνομο ζευγάρι

Νέα στοιχεία για το ειδύλλιο του μεγιστάνα της Amazon, Τζεφ Μπέζος, με την σέξι Λόρεν Σάντσεζ, έρχονται στο φως, γύρω από αυτό το «ροζ» σκάνδαλο

Νέα στοιχεία για το ειδύλλιο του μεγιστάνα της Amazon, Τζεφ Μπέζος, με την σέξι Λόρεν Σάντσεζ, έρχονται στο φως, γύρω από αυτό το «ροζ» σκάνδαλο.

Ο άνθρωπος που «διέρρευσε» στο National Enquirer τις φωτογραφίες με το πέος του, που έστελνε ο Μπέζος στην Σάντσεζ, καθώς και τα μηνύματα, με τα οποία την «πολιορκούσε», όπως για παράδειγμα «θέλω να σε μυρίσω»… «Σ’ αγαπάω, ζωντανό κορίτσι. Θα σου το δείξω με το σώμα μου, με τα χείλη και με τα μάτια μου, πολύ σύντομα», δεν ήταν άλλος από τον αδερφό της 49χρονης ερωμένης του!

Πηγή με γνώση του θέματος, που επικαλείται η Wall Street Journal και άλλα μεγάλα μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ, υποστηρίζουν ότι ο Μάικλ Σάντσεζ πληρώθηκε από το περιοδικό με το ποσό των 200.000 δολαρίων, προκειμένου να «καρφώσει» την αδερφή του και τον παντρεμένο, δισεκατομμυριούχο εραστή της.

Ο ίδιος ο Σάντσεζ, πάντως, από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο, έσπευσε να πάρει από πάνω του τις υποψίες ότι εκείνος ήταν ο «ρουφιάνος» της υπόθεσης, λέγοντας ότι η αδερφή του έστελνε σε όλους τους φίλους της, τις «dick pics» του Μπέζος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς