21.4 C
Athens

ΣΟΚ: Το βίντεο από το «ντου» στον πάγκο του Ολυμπιακού (vid)

Σοκ προκαλεί το βίντεο από το «ντου» στον πάγκο της ερυθρόλευκης αποστολής και το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα από οπαδούς του Παναθηναϊκού

Το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ με τον διαιτητή της αναμέτρησης να σφυρίζει την οριστική λήξη του στο 70ο λεπτό. Ωστόσο, η ένταση είχε ξεκινήσει από το 5ο λεπτό όταν οπαδοί του Παναθηναϊκού εισέβαλαν με το «έτσι θέλω» στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν σε μέλη της ερυθρόλευκης αποστολής.

Μάλιστα, κρατούσαν μαχαίρι, κάτι το οποίο το επιβεβαίωσε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, όπως και ο Ποντένσε (σε δηλώσεις που έκανε και σε Μέσο της χώρας του).

Αυτό που σοκάρει ακόμα περισσότερο είναι πως οπαδοί του Παναθηναϊκού έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεο της επίθεσης. Αυτό που προκύπτει, αν το παρατηρήσει κανείς είναι πως ο οπαδός που ρίχνει μπουνιά σε μέλος της ερυθρόλευκης αποστολής, είχε κρεμασμένο καρτελάκι του Παναθηναϊκού που σημαίνει πως βρισκόταν νομίμως και με διαπίστευση στον αγωνιστικό χώρο.

Παράλληλα, ένας ακόμα οπαδός ο οποίος ηγείται της επίθεσης, χαιρετά τον επικεφαλής των ανδρών των ΜΑΤ που βρέθηκαν στο σημείο και κατόπιν της επίθεσης στην ερυθρόλευκη αποστολή. Κάτι το οποίο εγείρει ερωτήματα για τη στάση της αστυνομίας, η οποία δεν προστάτεψε την αποστολή του Ολυμπιακού.

Το μεγάλο ερώτημα είναι, πως γίνεται το παιχνίδι μετά από αυτό το περιστατικό, να συνεχίστηκε κανονικά σα να μη συνέβη τίποτα…

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς