17.2 C
Athens

Ξύλο σε πτήση της Ryanair με αφορμή ξυπόλυτη γυναίκα (vid)

Άγριος καυγάς ξέσπασε μέσα σε αεροπλάνο, κατά τη διάρκεια πτήσης της Ryanair. Η αφορμή φαίνεται ότι ήταν μία γυναίκα που... δεν φορούσε παπούτσια!

Άγριος καυγάς ξέσπασε μέσα σε αεροπλάνο, κατά τη διάρκεια πτήσης της Ryanair. Η αφορμή φαίνεται ότι ήταν μία γυναίκα που… δεν φορούσε παπούτσια!

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter, δύο άνδρες φαίνονται να έχουν πιαστεί στα χέρια, μπροστά στους υπόλοιπους επιβάτες. Μέλη του πληρώματος έσπευσαν μάταια να τους ηρεμήσουν, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο αεροδρόμιο της Τενερίφης είχε κληθεί η αστυνομία, η οποία τους συνόδευσε μακριά από το αεροπλάνο και το αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των υπόλοιπων επιβατών στη βρετανική Sun, όλα ξεκίνησαν από έναν μεθυσμένο επιβάτη. Όταν μια γυναίκα, που δεν φορούσε παπούτσια, επισκέφθηκε την τουαλέτα κατά τη διάρκεια της πτήσης, ένας επιβάτης τη χλεύασε γιατί ήταν ξυπόλυτη.

Ο κ. Wardrop, επιβάτης της πτήσης, ανέφερε: «Ένας μεθυσμένος άντρας άρχισε να την κοροϊδεύει και τότε ο φίλος της γυναίκας προσπάθησε να την υπερασπιστεί, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ο καβγάς».

Ο κ. Wardrop δήλωσε πως ήταν πολύ τρομακτική εμπειρία, γιατί όλο αυτό συνέβη μπροστά στα μάτια των επιβατών και μέσα στον μικρό χώρο του αεροσκάφους. Η Ryanair με τη σειρά της ανακοίνωσε πως η εταιρία κάλεσε την αστυνομία και ζήτησε τη συμβολή της κατά την προσγείωση.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς