16.6 C
Athens

Φριτζ: «Αν ήμουν στη Γερμανία θα το διέκοπτα στο 5ο λεπτό»

Ο Γερμανός διαιτητής του ντέρμπι αποκάλυψε στα αποδυτήρια πως αν το ίδιο ματς το σφύριζε στη χώρα του, τότε θα το διέκοπτε αμέσως

Σοκαρισμένοι ήταν ο Μάρκο Φριτζ και οι βοηθοί του μετά τα όσα θλιβερά συνέβησαν στο ΟΑΚΑ, τα οποία οδήγησαν τον Γερμανό διαιτητή στην απόφαση να διακόψει οριστικά το ντέρμπι.

Ουσιαστικά ο ίδιος, όπως αποκάλυψε σε συζητήσεις στα αποδυτήρια, θα διέκοπτε το ματς από το πέμπτο λεπτό, όταν οπαδοί του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν σε μέλη της ερυθρόλευκης αποστολής.

O Φριτζ παρότι στη χώρα του τα πράγματα λειτουργούν… διαφορετικά, έδωσε το «οκ» προκειμένου να συνεχιστεί κανονικά ο αγώνας, αλλά στη δεύτερη εισβολή και λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας από τα δακρυγόνα, στο 70ο λεπτό αποφάσισε να διακόψει οριστικά το παιχνίδι.

«Αγαπώ την Ελλάδα, αλλά έχω διαγράψει μια πορεία στο χώρο. Είμαι επαγγελματίας και δεν θα παίξω με την καριέρα μου», φέρεται πως έλεγε ο Φριτζ αφού έστειλε τους παίκτες στα αποδυτήρια κι έλαβε την αμετάκληση απόφαση να διακόψει οριστικά το ματς.

Και παρότι σύμφωνα με τον ΚΑΠ προβλέπεται περιθώριο μίας ώρας μετά από τη διακοπή για να δει εάν μπορεί να συνεχιστεί το ματς, ο ίδιος είχε πειστεί στο διάστημα των 40 λεπτών ότι δεν υπήρχε δυνατότητα ολοκλήρωσης του ντέρμπι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς