14.8 C
Athens

Γελάγανε με το νόμο Βασιλειάδη τα χουλιγκάνια

Τα σουλάτσα στον αγωνιστικό χώρο, τα λάφυρα και οι θεατές αστυνομικοί

Ο νόμος Βασιλειάδη δεν απέτρεψε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να τα κάνουν γης μαδιάμ, στο Ολυμπιακό στάδιο και να διακόψουν τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό για την 25η αγωνιστική της Super League.

Σύμφωνα με το νόμο Βασιλειάδη που είναι σε ισχύ, όποιος ή όποιοι συλληφθούν, θα τους ασκηθεί άμεσα από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη και θα τους επιβληθούν περιοριστικοί όροι, κάτι που σημαίνει πως θα τους απαγορευτεί δια βίου η είσοδος σε γήπεδα, ανεξάρτητα από το πότε θα γίνει η δίκη! Αν δε, οι συλληφθέντες παραβούν τους περιοριστικούς όρους, τότε κινδυνεύουν άμεσα με ποινή φυλάκισης.

Οι χούλιγκαν ωστόσο δεν έδειξαν να πτοούνται από τις… νέες ποινές, καθώς οι Αστυνομικοί παρακολουθούσαν τις βόλτες τους στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού σταδίου από τις πόρτες που ήταν ανοιχτές! Κάποιοι έπαιρναν και λάφυρα, χωρίς καν να ενδιαφέρονται αν θα τους καταγράψουν οι κάμερες.

Η ανοχή που επέδειξαν οι άνδρες της Αστυνομίας, ήταν πρωτοφανής και σε μεγάλο βαθμό αποτέλεσε την αιτία που τινάχτηκε το ντέρμπι στον αέρα και ο Παναθηναϊκός οδηγείται σε αφανισμό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς