22.4 C
Athens

Ο μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας είχε ταξιδέψει σε Κρήτη και Σαντορίνη

Την Κρήτη και την Σαντορίνη είχε επισκεφθεί ο μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας, σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας

Την Κρήτη και την Σαντορίνη είχε επισκεφθεί ο μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας, σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα στις 20 Μαρτίου του 2016, ο 28χρονος Μπρέντον Τάραντ, ήρθε στην χώρα μας με πτήση από Κωνσταντινούπολη. Ο μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας έμεινε για λίγες ημέρες στο Ηράκλειο της Κρήτης και στην Σαντορίνη.

Το 2016 πέρασε ακόμα δυο φορές στην χώρα μας, αυτή τη φορά με πτήσεις transit. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ταξίδεψε στις 29 Νοεμβρίου του 2016 και στις 10 Δεκεμβρίου του 2016 (Κάιρο – Αθήνα – Βουκουρέστι) .

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπρέντον Τάραντ, τον Μάρτιο του 2016 είχε μείνει τουλάχιστον 15 ημέρες στην Ελλάδα, πιθανότατα για λόγους αναψυχής. Οι Αρχές διερευνούν την παρουσία του στην Αθήνα και το εάν ταξίδεψε σε κάποια άλλη πόλη.

O μακελάρης, σύμφωνα με τις έρευνες της ΜΙΤ μέσα στο 2016 επισκέφτηκε την Τουρκία δυο φορές.

Την ίδια ώρα οι συγγενείς του 29χρονου δηλώνουν συγκλονισμένοι από την πορεία του. Η γιαγιά του 29χρονου, Μαρί Φιτζέραλντ, δήλωσε: «Από τη στιγμή που ταξίδεψε στο εξωτερικό, τότε ήταν νομίζω που αυτό το αγόρι άλλαξε, τελείως».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς