24.3 C
Athens

Εμίλια Κλαρκ: Δεν θα άλλαζε τίποτα στις γυμνές σκηνές

Η γνωστή ως Daenerys Targaryen του Game of Thrones, είναι δικαιωματικά και στατιστικά η πιο γυμνή πρωταγωνίστρια της σειράς και δεν το μετανιώνει

Αμετανόητη δηλώνει η γνωστή ως Daenerys Targaryen του Game of Thrones, για τις γυμνές σκηνές της, που κοσμούν σχεδόν όλες τις ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Η Εμίλια Κλαρκ είναι δικαιωματικά και στατιστικά η πιο γυμνή πρωταγωνίστρια της σειράς. Όμως παρότι πολλοί υποστηρίζουν ότι θα ταυτιστεί με ρόλους γυμνούς, η ίδια δεν θα άλλαζε τίποτα στις σκηνές της.

Η Εμίλια Κλαρκ έχει δηλώσει: «Δεν υπάρχει ούτε μια σκηνή που δεν θα γύριζα. Οι άνθρωποι με ρωτούν για το γυμνό όλη την ώρα. Αλλά η σύντομη απάντηση είναι όχι, δεν θα άλλαζα τίποτα».

Η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και πληρώνεται πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ για κάθε σεζόν. Σε κάθε περίπτωση, αν και αποδέχεται ότι το πολύ γυμνό έχει γίνει viral, απαντά στις φεμινίστριες που διαφωνούν με τις τολμηρές σκηνές ότι αυτό που κάνουν «είναι από μόνο του αντιφεμινιστικό».

Η διάσημη ηθοποιός σημειώνει: «Οι γυναίκες που μισούν τις άλλες γυναίκες είναι το πρόβλημα. Οι άνθρωποι κάνουν σεξ για ευχαρίστηση. Ας το αποδεχτούμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς