19.7 C
Athens

Τον Ποντένσε στο CAS θα δικάσει ο… Πιλάβιος!

Η Aunt Polly των PEAKY BLINDERS αποκαλύπτει γιατί η Σπόρτινγκ θα συμβιβαστεί με τον Ολυμπιακό και δεν θα τον τρέχει στα δικαστήρια

Η «θεία Polly» των PEAKY BLINDERS θα σας πει πως έχει η ιστορία με τον Πορτογάλο Ποντένσε, που θέλει ο Ολυμπιακός. Διαβάζει η θεία» Polly ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ζητάει από τον Ολυμπιακό 3 εκατ. ευρώ για να μην τρέχει στα δικαστήρια τον Ολυμπιακό. Τρίχες, λέει η  «θεία» Polly». Πουθενά δεν θα πάει η Σπόρτινγκ.

Για να ξέρουμε τι λέμε: Στο μόνο δικαστήριο που μπορεί να προσφύγει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι το CAS. Εκεί προσφεύγουν όλες οι ομάδες που έχουν οικονομικές διαφορές. Στο ανώτατο διαιτητικό δικαστήριο.

Ερώτηση: Εσύ, που διαβάζεις τώρα τη «θεία Polly», θα έκανες προσφυγή αν ήξερες ότι ένας εκ των δικαστών του CAS είναι Έλληνας; Αν δεν το γνωρίζετε ή το ξεχάσατε, σας το λέει η «θεία Polly». Είναι ο Σοφοκλής Πιλάβιος, πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ.

Ποιος τοποθέτησε τον Σοφοκλή Πιλάβιο στο δικαστήριο αυτό; Κι αυτό το γνωρίζει η «θεία Polly». Ο Θόδωρος Θεοδωρίδης. Ο εκτελεστικός γραμματέας της ΟΥΕΦΑ που είναι ανώτερος ακόμα κι από τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ, Τσέφεριν ακόμα κι από τον πρόεδρο της FIFA, Ινφαντίνο. Αφού αυτός του έβγαλε προέδρους.

Άλλη φορά, η «θεία Polly», θα εξηγήσει το ρόλο του Θόδωρο Θεοδωρίδη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Για το τώρα, μιλάμε. Η Σπόρτινγκ τα ξέρει όλα αυτά; Φυσικά και τα ξέρει. Κι αφού τα ξέρει, θα πάει στο CAS ή θα βολευτεί με όσα της δώσει ο Ολυμπιακός;

Τι κάνει νιάου – νιάου στα κεραμίδια, λέει η «θεία Polly». Προσοχή, όμως. Η «θεία Polly» δεν λέει ότι το CAS θα είναι στημένο να δικαιώσει τον Ολυμπιακό, απορρίπτοντας την προσφυγή της πορτογαλικής ομάδας. Η «θεία Polly» σου λέει, πως σκέφτονται οι Πορτογάλοι.

Αντί, δηλαδή, εκεί που ζητούν 3 εκατ. ευρώ, να βρεθούν με τίποτα 500.000 ευρώ οι Πορτογάλοι «και τρεις οι παπαγάλοι», που λένε κι οι πιτσιρικάδες. Χαίρετε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς