18.9 C
Athens

«Εμείς θέλουμε οπαδούς του ΠΑΟΚ, η αστυνομία το απαγορεύει»

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού σε δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα του θα ήθελε να φιλοξενήσει τους φίλους του ΠΑΟΚ, αλλά η αστυνομία δεν δίνει την έγκρισή της

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Γεράσιμος Μπελεβώνης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5» και τόνισε ότι η ομάδα του θέλει να φιλοξενήσει οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα ο Γεράσιμος Μπελεβώνης δήλωσε:

«Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Από τη στιγμή που η Αστυνομία λέει όχι και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ λέει όχι, εμείς δεν μπορούμε να πούμε ναι.

Εμείς θέλαμε να φιλοξενήσουμε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ με μεγάλη μας χαρά, το είχαμε συζητήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τον αριθμό των φιλάθλων και τον τρόπο αγοράς των εισιτηρίων. Πλέον έχουμε τα δεδομένα της απαγόρευσης, είναι προτιμότερο να μην υπάρχει μετακίνηση γιατί δεν ξέρουμε πως θα το διαχειριστεί η αστυνομία καθώς η απαγόρευση αφορά και τους οργανωμένους και τους μεμονωμένους φιλάθλους.

Το ζήτημα είναι πως θα αντιμετωπιστεί το θέμα σε περίπτωση που θα έρθουν κάποιοι φίλαθλοι παρά την απαγόρευση. Εμάς η πρόθεσή μας ήταν να φιλοξενήσουμε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την απαγόρευση της Αστυνομίας.

Προφανώς υπάρχει εισήγηση είτε από την Αστυνομία από την ΔΕΑΒ για την απαγόρευση λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού. H Αστυνομία προφανώς θα κάνει ελέγχους για να απαγορεύσει τον ερχομό των φιλάθλων. Εμείς οφείλουμε να σεβαστούμε την απόφαση. Ο ΠΑΟΚ ξέρει την κατάσταση και θα πρέπει να προσέξει».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς