17.2 C
Athens

Ο Σταυρομπάμπης, ο Θοδωράκης της Νιόν και το «έκτρωμα Γκιρτζίκη» που ξαφνικά μοιάζει ΟΚ…

Ο Χρήστος Υφαντής θυμίζει υπό ποιες συνθήκες η ΕΠΟ του Γκιρτζίκη προέβλεψε για την πιθανή διεξαγωγή ενός τελικού εκτός Ελλάδας και πως οι «πληρωμένοι» που τότε έβριζαν, τώρα τη βρίσκουν μια χαρά ιδέα...

Αγωνιστική περίοδος 2016/2017. Με επικεφαλής τον γίγαντα της ποδοσφαιρικής σκέψης, αρχάγγελο της εξυγίανσης και της κάθαρσης και μέγα διώκτη της «ερυθρόλευκης παράγκας που διοικεί την ΕΠΟ», Υφυπουργό Αθλητισμού, βουλευτή Ζακύνθου, συνομιλητή (και κάτι άλλο, χειρότερο) του γνωστού Θοδωράκη της Νιόν, Σταυρομπάμπη Κοντονή και τις ευλογίες του δίδυμου Παππά – Φλαμπουράρη το ενωμένο εξυγιαντικό μέτωπο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού έχει εξαπολύσει την τελική του επίθεση.

Είχε προηγηθεί ο παγκόσμιος ποδοσφαιρικός τραγέλαφος (με την υψηλή εποπτεία της UEFA στο πρόσωπο του Θόδωρου Θεοδωρίδη και της FIFA σε αυτό του «δικού μας» Κουτσοκούμνη να κοιμίζουν την τότε διοίκηση της ΕΠΟ υπό τον Γκιρτζίκη ότι, δήθεν, έρχονται στην Αθήνα για να συνετίσουν τον Υπουργό και να περιορίσουν, έως εξαφανίσεως, τις παρεμβάσεις του) να ορίζονται από το Υπουργείο ο διαιτητής και οι βοηθοί του Τελικού Αγώνα του Κυπέλλου σε μια σχεδιασμένη απολύτως προσπάθεια να καθυστερήσει η διεξαγωγή του τόσο όσο να αποθεραπευτούν οι τραυματίες της ΑΕΚ.

Η ΕΠΟ, αδύναμη (λόγω κάκιστης εσωτερικής λειτουργίας και εντελώς λανθασμένης επεξεργασίας των δεδομένων, που ο Θεοδωρίδης διαμόρφωνε σε πλήρη συνεργασία με τον Κοντονή και επίσης συνειδητά ψευδόμενος παραπληροφορούσε τον Γκιρτζίκη) να διασφαλίσει (με ενεργό τον Κοντονή) ομαλή διεξαγωγή του τελικού Αγώνα της περιόδου 2016/2017 (στο ΟΑΚΑ πάντα ο αγώνας) ρίχνει στο τραπέζι την ιδέα της διεξαγωγής του εκτός συνόρων.

Η ιδέα κρίνεται επαρκής, εύκολα διαχειρίσιμη οργανωτικά και εντάσσεται ως διάταξη στην προκήρυξη του Κυπέλλου της περιόδου 2016/2017, με σαφή τον προσανατολισμό να επιλεγεί ως χώρα διεξαγωγής η Γερμανία, με δεδομένο το πολυπληθές αριθμητικά ελληνικό στοιχείο.

Εξεγέρθηκαν οι αρχάγγελοι της εξυγίανσης και της κάθαρσης! Εσχίσθη το καταπέτασμα του ουρανού με την βδελυρή πρόταση των απανταχού Γκιρτζίκηδων! Προσεβλήθησαν βαρέως οι Ελληναράδες δημοσιογραφούντες παπαγάλοι, εργολάβοι της πληρωμένης δημοσιογραφίας! Απείλησαν θεούς και δαίμονες τα μέλη του ενωμένου μετώπου της εξυγίανσης! Από κοντά (λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή;) κι ο Σταυρομπάμπης Κοντονής (λίγο πριν γίνει Υπουργός Δικαιοσύνης) να υπεραμύνεται του βαρύτατα τραυματισμένου αλητοαριστερού ήθους περί τον αθλητισμό.

Η ιδέα της πολύ πιθανής διεξαγωγής του Τελικού Αγώνα του Κυπέλλου στο εξωτερικό (λόγω ακραίων κυβερνητικών παρεμβάσεων) έγινε διάταξη, μπήκε στην προκήρυξη της περιόδου 2016/2017 κι εκεί παρέμεινε.

Οι εξελίξεις που ο Θοδωράκης μεθόδευσε την κατέστησαν ανενεργή, καθώς η διοίκηση της ΕΠΟ (με εργαλειοποίηση της δικαιοσύνης) άλλαξε και δεν χρειάστηκε να επιλεγεί γήπεδο σε άλλη χώρα. Πλέον ο Υπουργός «ήταν δικός μας»… Συνεπώς και οι διαιτητές με τους βοηθούς τους.

Την, πιθανή, θέση της Γερμανίας πήρε το «Μπερνα-Μπέου» στο Βόλο, όπου ο πλανήτης ολόκληρος θαύμασε τις επιδόσεις των υπηρετών της εξυγίανσης και της κάθαρσης στο σπορ (εξαιρετικά διαδεδομένο μεταξύ γκάγκστερ και νυκτόβιων τύπων) «μαχαιρώματα στη γέφυρα και κλωτσιές στις VIP θέσεις». Αλησμόνητη έμεινε στην παγκόσμια ποδοσφαιρική ιστορία (και σε όσους κονόμησαν από καθίσματα και security) εκείνη η μέρα.

Η Γερμανία, ως χώρα διεξαγωγής του Τελικού Αγώνα του Κυπέλλου, επανήλθε στην ημερήσια διάταξη. Αυτή τη φορά ως φάρσα μεταξύ των πρώην κολλητών του μετώπου της εξυγίανσης και της κάθαρσης, που τρέμουν αυτή τη φορά ο ένας τον άλλον.

Και λείπει κι ο Κοντονής από την εικόνα!

Πόσο αστείοι και ξεφτιλισμένοι είστε όλοι σας! Πόσο σαπάκια και ετοιμόρροποι!

Περισσότερη ΑΠΟΨΗ από το Athlosnews

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Μπαρτζώκας: Ξεκάθαρη παράβαση στην επαναφορά του Σατοράνσκι, μπορούσαμε να έχουμε πάρει άλλες αποφάσεις κι εγώ και οι παίκτες

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε στα τραγικά διαιτητικά σφυρίγματα που έκριναν το Game 3 ενώ μίλησε και για τις αποφάσεις που πήραν οι παίκτες του και ο ίδιος σε κρίσιμες στιγμές του αγώνα

Μπάγερν – Ρεάλ 2-2: Η σπίθα του Βινίσιους κράτησε όρθιους τους Μαδριλένους στο Μόναχο

Η τέταρτη σερί ισοπαλία της Ρεάλ στο Champions League είχε την υπογραφή του Βινίσιους και οι δυο κολοσσοί θα λύσουν τις διαφορές τους σε έναν επαναληπτικό που αναμένεται ΕΠΙΚΟΣ

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 80-82 (παρ.): Ληστεία μετά φόνου με υπογραφή EuroLeague

Τα μηνύματα είχαν έρθει από τα δυο ματς της Βαρκελώνης, ωστόσο απόψε οι απεσταλμένοι κομάντο της Euroleague ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο στην προσπάθειά τους να αφήσουν με το ζόρι τον Ολυμπιακός εκτός φάιναλ φορ, χαρίζοντας τη νίκη στους Καταλανούς με ένα σφύριγμα που δεν θα τολμούσε να το δώσει ούτε ο Γκριμάου