20.6 C
Athens

Η αντίδραση της Emilia Clarke για το φινάλε του GOT (vid)

Στις 14 Απριλίου ξεκινά ο τελευταίος κύκλος του Game of Thrones και οι εκατομμύρια φανς περιμένουν με αγωνία, για να μάθουν πως θα τελειώσει η σειρά φαινόμενο

Στις 14 Απριλίου ξεκινά ο τελευταίος κύκλος του Game of Thrones και οι εκατομμύρια φανς περιμένουν με αγωνία, για να μάθουν πως θα τελειώσει η σειρά φαινόμενο.

Πριν μερικές ημέρες δόθηκε στη δημοσιότητα το τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη τελευταία σεζόν, αλλά ανακοινώθηκε και η διάρκεια των επεισοδίων. Φυσικά αυτό που προστατεύεται και δεν επρόκειτο να αποκαλυφθεί, είναι το μεγάλο φινάλε.

Και ενώ ο Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν, ο συγγραφέας των βιβλίων, πάνω στα οποία βασίστηκε το σενάριο του Game of Thrones, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Entertainment Weekly φαίνεται μάλλον απογοητευμένος από το τέλος του Game of Thrones.

Η Emiia Clarke ή αλλιώς γνωστή ως Daenerys Targaryen, στην ομώνυμη σειρά, μοιράστηκε με τους θαυμαστές της πώς αισθάνεται η ίδια για το μεγάλο φινάλε. Η ηθοποιός Εμίλια Κλαρκ αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar ότι ξέσπασε σε κλάματα μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας της σκηνής.

Η ηθοποιός μοιράστηκε στο Instagram της ένα βίντεο, όπου μας καλεί με τα… φρύδια της στην πρεμιέρα της αρχής του τέλους!

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς