18.2 C
Athens

«Χρυσές» δουλειές με πιτόγυρα στο εξωτικό Μπαλί

Μια οικογένεια επιπλοποιών από την Χαλκίδα αποφάσισε να ασχοληθεί με το χώρο της εστίασης, όχι στην Ελλάδα, αλλά στο Μπαλί!

Μια οικογένεια επιπλοποιών από την Χαλκίδα αποφάσισε να ασχοληθεί με το χώρο της εστίασης, όχι στην Ελλάδα, αλλά στο Μπαλί! Μέσα σε δυο χρόνια κατάφερε να δημιουργήσει την πρώτη αλυσίδα με σουβλατζίδικα στο Μπαλί της Ινδονησίας.

Ο Μιχάλης Σπυρόπουλος και η σύζυγος του Νίτσα, οι γιοι τους, Νικόλας και Βασίλης και τώρα η κόρη τους, Λία, βρίσκονται πίσω από την τελευταία επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα που αφορά το τομέα της εστίασης στο Νησί των Θεών, το εξωτικό Μπαλί της Ινδονησίας.

Το Μπαλί μαγνητίζει τα πλήθη των τουριστών 12 μήνες το χρόνο, καθώς το κλίμα είναι τροπικό και η θερμοκρασία σταθερά υψηλή με ελάχιστες διακυμάνσεις.

Η οικογένεια Σπυρόπουλου είχε καταφέρει τότε να δημιουργήσει την δική της παραγωγή, στήνοντας μάλιστα και το δικό τους μαγαζί πίσω στην πατρίδα, στην αγαπημένη τους Χαλκίδα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς