17.2 C
Athens

Ο μακελάρης της Ν. Ζηλανδίας μετέδωσε live την επίθεση στο Facebook! (vid)

Ανατριχιαστικό βίντεο διάρκειας 17 λεπτών μετέδωσε ζωντανά στο Facebook ο μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας, στο οποίο φαίνεται να εισέρχεται βαριά οπλισμένος σε τζαμί και να αφήνει πίσω του σωρούς από πτώματα

Αποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο που δημοσίευσε live στο Facebook ένας εκ των δραστών του μακελειού στη Νέα Ζηλανδία, στο οποίο φαίνεται ο μακελάρης να εισέρχεται βαριά οπλισμένος σε τζαμί και να πυροβολεί αδιακρίτως, αφήνοντας πίσω του σωρούς από πτώματα.

Στο ξεκίνημα του ανατριχιαστικού κλιπ διάρκειας 17 λεπτών, ο 28χρονος Μπρέντον Τάραντ εμφανίζεται να μπαίνει στο αμάξι του, το οποίο είναι φορτωμένο με όπλα στα οποία είναι γραμμένα συνθήματα με λευκό μελάνι.

«Let’s get this party started» (Ας ξεκινήσει το πάρτι) ακούγεται να λέει ο δολοφόνος προτού βάλει μπρος το αυτοκίνητο, ενώ έπειτα «προτρέπει» τους θεατές να κάνουν subscribe στο κανάλι του διάσημου YouTuber PewDiePie.

Ο Τάραντ φτάνει στο τζαμί και με το όπλο στο χέρι ξεκινάει τη φρικιαστική επίθεσή του, σκοτώνοντας εν ψυχρώ 40 άτομα, ανάμεσα στα οποία και παιδιά.

Το FWS δεν αναδημοσιεύει το βίντεο του μακελάρη, καθώς περιέχει απίστευτα σκληρές εικόνες. Εδώ τα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο, με τον Τάραντ να κατεβαίνει οπλισμένος από το όχημά του, λίγο πριν την είσοδό του στο τζαμί.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς