18.3 C
Athens

Σπόρτινγκ σε Ολυμπιακό: «Τρία εκατ. ευρώ για Ποντένσε»

Η διοίκηση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας αξιώνει από τον Ολυμπιακό ένα μεγάλο ποσό για να δώσει την συγκατάθεσή της για τον Ντανιέλ Ποντένσε, αλλιώς θα κινηθεί νομικά, σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Έχετε ενημερωθεί έγκαιρα από το FWS.GR για τις οικονομικές απαιτήσεις της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ώστε να συναινέσει στην μεταγραφή του Ντανιέλ Ποντένσε στον Ολυμπιακό. Τελευταίες πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν πως ζητάει 3 εκατ. ευρώ για τον 22χρονο εξτρέμ από τους «ερυθρόλευκους».

Η συγκεκριμένη πληροφορία μεταδόθηκε από τον ραδιοσταθμό renascenca και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Μάλιστα, τονίστηκε ότι αν δεν ικανοποιηθούν οικονομικά τα «λιοντάρια», τότε θα κυνηγήσουν την υπόθεση δικαστικά.

Η ουσία είναι πως το βάρος της διαπραγματεύσεις έχει αναλάβει το γραφείο του Ζόρζε Μέντες, ο οποίος εκπροσωπεί τον Ποντένσε. Γίνεται προσπάθεια να χαμηλώσουν οι απαιτήσεις της Σπόρτινγκ και γι’ αυτό φημολογείται εσχάτως ότι μπορεί να μπει στο κόλπο και μια μετακίνηση του Οτζίτζα Οφόε προς την ομάδα της Λισαβόνας.

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση να μπλέξουν σε μια δικαστική διαμάχη με τους Πορτογάλους και γι’ αυτό μέχρι τώρα κρατούν χαμηλά το θέμα. Από την άλλη μεριά, υπάρχει σιγουριά ότι η επόμενη ομάδα του Ποντένσε θα είναι ελληνική και θα έχει τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο για έμβλημα της.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς