21.5 C
Athens

Ο Τζέιμς Μποντ «οικολόγος»: Ηλεκτρική η νέα Άστον Μάρτιν

Απ' ότι φαίνεται και ο Τζέιμς Μποντ έχει και οικολογική συνείδηση, γι' αυτό και η Άστον Μάρτιν στη νέα ταινία ενδέχεται να είναι ηλεκτρική

Απ’ ότι φαίνεται και ο Τζέιμς Μποντ έχει μία… οικολογική πλευρά! Οι αρμόδιοι των γυρισμάτων της νέας ταινίας, 25ης της σειράς, φαίνεται ότι σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν μία ηλεκτρική Άστον Μάρτιν, το εμβληματικό αυτοκίνητου του πράκτορα 007.

Η αξία του αυτοκινήτου υπολογίζεται πως θα φτάνει τα 220.000 ευρώ. Πρόκειται για μία Aston Martin Rapide E, ένα από τα μόλις 155 αυτοκίνητα αυτού του τύπου, που έχει κατασκευάσει η βρετανική εταιρεία.

Η Άστον Μάρτιν είναι το αυτοκίνητο του Τζέιμς Μποντ από το 1964, όταν ο Σον Κόνερι ως 007 οδήγησε μια DB5 στον «Χρυσοδάκτυλο».

Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν τον Απρίλιο, ενώ η πρεμιέρα της ταινίας υπολογίζεται να γίνει περίπου τον Απρίλιο του 2020.

Πρωταγωνιστής θα είναι για τελευταία φορά ο Ντάνιελ Κρεγκ. Για τον ρόλο του κακού, βασικός υποψήφιος είναι ο βραβευμένος με Όσκαρ, για τον ρόλο του ως Φρέντι Μέρκιουρι, Ράμι Μάλεκ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς