18.7 C
Athens

Πλήρωσε για να πάρει… ανύπαρκτη αποζημίωση!

Μια γυναίκα στην Κω, έπεσε θύμα απάτης, αφού την εκμεταλλεύτηκε ένας απατεώνας, για να της αποσπάσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό

Μια γυναίκα, που το σπίτι της υπέστη σημαντικές ζημιές από σεισμό, έπεσε θύμα απάτης, αφού την εκμεταλλεύτηκε ένας απατεώνας, για να της αποσπάσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Μάλιστα την διαβεβαίωσε ότι θα της εξασφάλιζε το σύνολο της αποζημίωσης που δικαιούνταν.

Ο άγνωστος δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την 48χρονη κάτοικο της Κω και την έπεισε ότι μπορούσε να εκταμιεύσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, αρκεί να κατέθετε χρήματα για τα απαραίτητα παράβολα.

Η γυναίκα πείστηκε και κατέβαλε το ποσό των 5.500 ευρώ, σε έναν τραπεζικό λογαριασμό που της έδωσε, περιμένοντας να την ειδοποιήσει για να παραλάβει την αποζημίωση.

Ωστόσο, ο καιρός περνούσε χωρίς ο «αρμόδιος» να έχει επικοινωνήσει μαζί της. Όταν η 48χρονη άρχισε να υποψιάζεται ότι την είχε εξαπατήσει, απευθύνθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες και τότε οι φόβοι της επιβεβαιώθηκαν. Κατήγγειλε στη συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα της Κω την απάτη και ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς