16.1 C
Athens

Ξύλο μεταξύ αθλητικών δημοσιογράφων στην ΕΡΤ

Στο αστυνομικό τμήμα κατέληξαν δύο αθλητικοί συντάκτες της ΕΡΤ μετά από χειροδικία του ενός σε βάρος του άλλου. Ανακοίνωση εξέδωσε για το συμβάν η διοίκηση της ΕΡΤ

Πανικός επικράτησε στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ την Τετάρτη, όταν δύο δημοσιογράφοι του αθλητικού τμήματος ξεπέρασαν τα όρια μιας λεκτικής αντιπαράθεσης και κατέληξαν να καυγαδίζουν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ένας δημοσιογράφος χειροδίκησε σε βάρος του άλλου και χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να μην ξεφύγει κι άλλο η κατάσταση.

Ο δημοσιογράφος που χτυπήθηκε κάλεσε την αστυνομία, με τους δύο τους να καταλήγουν στο τμήμα όπου και υπέβαλαν μηνύσεις εκατέρωθεν. Μάλιστα, ιατροδικαστής εξέτασε τον συντάκτη που χτυπήθηκε προκειμένου να βγάλει γνωμάτευση για τα χτυπήματα.

Η ΕΡΤ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για το συμβάν.

Αναλυτικά η τοποθέτηση της ΕΡΤ:

«Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει λάβει πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρείας.

Οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται διεξοδικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν.

Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς